Pateniemenrannan seurakuntakoti vihitään maaliskuun lopussa – tilasta toivotaan uutta kohtaamispaikkaa

Uusi seurakuntakoti sijaitsee Pateniemenranta 3:ssa. Kuva: Marita Ahlgren

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Aterian ja kahvitarjoilun lisäksi ohjelmassa on koulun oppilaiden musiikkiesitys ja uuden seurakuntakodin nimikilpailun voittajan palkitseminen. Tuiran seurakunnan lisäksi juhlan toteutuksessa on mukana Pateniemen alueen toimijoita.

Seurakuntakodin nimikilpailuun tuli 281 ehdotusta. Samalla oli mahdollista lähettää uuteen tilaan ja sen toimintaan liittyviä toiveita ja ideoita. 

”Iloitsen siitä, miten aktiivisesti Pateniemen väki osallistui nimikisaan ja miten paljon saimme hyviä ideoita toiminnan kehittämisen tueksi. Tervetuloa juhlaan ja rakentamaan yhteisöllisyyttä ja toimintaa tässä uudessa tilassa”, toivottaa kirkkoherra Niilo Pesonen.

Kohtaamispaikka alueen ihmisille

Lähes 300 neliön suuruinen seurakuntakoti sijaitsee Keskon vuokratilassa, K-kaupan yhteydessä, osoitteessa Pateniemenranta 3.

Seurakuntakoti sijoittuu liikekiinteistön länsipäätyyn ja sinne on oma, erillinen sisäänkäynti. Uusi seurakuntakoti mahdollistaa monenlaisen tekemisen ateriatoiminnasta, perhejuhliin ja jumalanpalveluksiin. Myös lasten harrastusryhmät, kuten partiotoiminta, on huomioitu suunnittelussa.  Seurakuntakodin alttarikalusteet ovat vapaaehtoisten puuseppien käsityötä. 

Mukaan vihkimistilaisuuteen pääsee myös verkon kautta osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi