Oulu-opiston ilmoittautuminen uudistuu – lukuvuoden 2024–25 kursseille pääsee ilmoittautumaan jo kesäkuun alussa

Oulu-opiston runsas valikoima on pian jälleen valittavissa. Opisto julkaisee myös toukokuussa Oivalluksia Oulu-opistolta -esitteen, joka jaetaan oululaisiin koteihin 15.-16. toukokuuta kaupunkimedia Mun Oulun välissä. Kuvituskuva: Mun Oulu

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kuvataidetta, musiikkia, liikuntaa, kädentaitoja – Oulu-opistolla on tarjolla jokaiselle jotakin. Oulu-opiston ilmoittautumiskäytännöt uudistuvat tänä vuonna siten, että tulevan lukuvuoden kursseille pääsee ilmoittautumaan jo kesäkuun alussa.

Ilmoittautumispäivät on jaoteltu kesäkuussa neljään eri kategoriaan: 3. kesäkuuta kuvataide ja teatteri, 4. kesäkuuta kielet, 5. kesäkuuta tanssi, liikunta, terveys ja hyvinvointi sekä 6. kesäkuuta kädentaidot, musiikki ja muut aineet. Kurssivalikoimaan pääsee tutustumaan ennalta verkkokaupassa 27. toukokuuta alkaen.

Paperista opinto-opasta ei tänä vuonna julkaista, joten kursseihin kannattaa tutustua verkossa. Oulu-opiston verkkokauppaa on sen sijaan uudistettu, sekä myös erilaiset lyhytkurssit ja tapahtumat nostettu nähtäville verkkokaupan etusivulle.

Oulu-opisto julkaisee myös toukokuussa Oivalluksia Oulu-opistolta -esitteen, joka jaetaan oululaisiin koteihin 15.-16. toukokuuta kaupunkimedia Mun Oulun välissä ja Oulu-opiston opettajat antavat tarvittaessa opintoneuvontaa viikoilla viikolla 22 ja 23 sekä elokuussa viikolta 32 alkaen.

Oulu-opiston asiakaspalvelu auttaa kurssi-ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä 27. toukokuuta – 19. kesäkuuta välisenä aikana ma–to kello 9–15 sekä kesälomien jälkeen 5. elokuuta alkaen. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numeroista 050 316 6729 ja 050 410 4010 tai käymällä Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu.ouluopisto@ouka.fi.

Ilmoittautumiset avautuvat kunkin ilmoittautumispäivän aamuna klo 9.00 Oulu-opiston verkkokaupassa, jonne pääsee esimerkiksi tästä linkistä tai osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/