Meidän mielestä -ryhmä haluaa edistää nuorten mielenterveyttä – yllätysesiintyjä lauantain KesäkatuPOP-musiikkifestivaalilla Valkeassa

Myös Oulun kaupunki on mukana kampanjassa tukemassa ja mahdollistamassa nuorten mielenterveyden edistämistä. Kuva: ODL

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Meidän mielestä -kampanjan järjestävät pohjoissuomalaiset alueelliset yhtiöt Kaleva Media, LähiTapiola Pohjoinen ja Osuuskauppa Arina.

”Uskomme, että voimme saada yhdessä enemmän aikaiseksi, kuin kukin taho yksinänsä. Haastamme päättäjät, yritykset, itsemme ja jokaisen pohjoissuomalaisen antamaan tukensa paremman pohjoisen mielen hyväksi”, ryhmä toteaa.

Kampanjan suunnittelussa, toteutuksessa ja asiantuntija-apuna ovat olleet lisäksi mukana nuorten mielenterveyden edistämiseksi konkreettista työtä tekevät paikalliset järjestötoimijat Nuorten Ystävät, ODL ja Mieli Oulun seudun mielenterveysyhdistys. Myös Oulun kaupunki on mukana kampanjassa tukemassa ja mahdollistamassa nuorten mielenterveyden edistämistä.

Meidän mielestä -yhteisön tavoite on kasvattaa tietoisuutta nuorten mielenterveyden yhä huolestuttavammasta tilanteesta Pohjois-Pohjanmaan alueella, sekä vaikuttaa konkreettisesti mielenterveysongelmien taustalla oleviin syihin.

”Yhä epävarmemmassa ja yhä vaikeammin ennustettavassa maailmassa omasta mielenterveydestä huolehtiminen on tärkeää kaikille, mutta erityisesti nuoret tarvitsevat siihen meidän kaikkien tuen,” korostaa LähiTapiola Pohjoisen toimitusjohtaja Veli Rajakangas.

Yllätysesiintyjä Valkeassa

Oulun Kauppakeskus Valkeassa järjestetään lauantaina 8. lokakuuta KesäkatuPOP-musiikkifestivaali, jonka tavoitteena on tuoda kesäfestaritunnelmaa keskelle pimeintä syksyä ja piristää oululaista kaupunkikulttuuria.

Meidän mielestä -kampanja avataan Valkeassa KesäkatuPOP-tapahtumapäivänä. Kesäkadun lavalle kutsutaan klo 11–12 päättäjiä, mediaa ja nuorisotoimijoita keskustelupaneeliin, juontajana Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen.

Valkeaan syyskuussa avatussa Oulun kaupungin nuorisopalveluiden popup-kohtaamistilassa ovat klo 11-15 tavattavissa useat Oulun seudun nuoriso- ja mielenterveystoimijat. Esiintyjinä yllätysartistin lisäksi lavalla nähdään muun muassa Olli Halonen, Konsta Hietanen, Ilpo Kaikkonen ja Ramses II.

Lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä.