Lammassaareen kaavaillaan uudenlaista tapahtumaa elokuussa – nyt haetaan esiintyjiä

Monille tuntematon Lammassaari sijaitsee aivan keskustan tuntumassa.

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Yhden elokuisen illan ajaksi Oulun keskustan vierelle Lammassaareen suunnitellaan avattavaksi Taikasaari. Järjestäjät kuvailevat tapahtumaa tunnelmalliseksi, taianomaiseksi ja karnevaalimaiseksi elämykseksi aikuisille kaupunkilaisille. Tapahtuman ikäraja on asetettu 18-vuotiaisiin.

Taikasaari-päivänä järjestäjillä on tarkoitus tarjota kävijöilleen monitaiteellista ohjelmistoa, joka koostuu paikallisten eri alojen artistien ja ryhmien esityksistä.

”Luvassa on jotain lavakeikoista sirkukseen tai tulinäytöksiin, kuvataiteesta taistelunäytöksiin tai katusoittajista trubaduureihin”, kertovat tapahtuman järjestäjät Anna Lanas ja Nikolas Pajunen Wadessa Oy:stä.

Osaa sisällöstä ei tulla paljastamaan etukäteen lainkaan, vaan järjestäjät haluavat tapahtuman kävijöiden kokevan yllättäviä hetkiä illan aikana.

Esiintyjiä etsitään parhaillaan

Nyt Taikasaari hakee esiintyjiä tähän ensimmäistä kertaa järjestettävään tapahtumaan.

”Varmaan sanomattakin selvää, että yksi tapahtuman tavoitteista on tarjota työkeikkoja monille esiintyjille, jotka ovat kärsineet jo melkein kaksivuotisesta korona-ajasta. Nyt emme kuitenkaan hae pelkästään muusikkoja, vaan kaikki mielenkiintoiset esitykset ovat harkintapöydällä”, järjestäjät kertovat.

”Toinen tavoite meillä on tarjota kaupunkilaisille jotain uudenlaista elämystä. Ajankohta elokuun lopussa on ihana, koska silloin on illat jo pimenneet, mutta on vielä lämmintä. Tämä hyödynnetäänkin muun muassa valaisemalla alue tunnelmallisesti. Koko saari halutaan muuttaa aivan omaksi maailmakseen yhden illan ajaksi.”

Lisätietoja tästä linkistä.