Koti TV tarjoilee arkiliikuntaa, muistijumppaa ja kulttuuria ikääntyneille

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: Annu Maarit Höttönen

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ikääntyneille suunnattua kuntouttavaa ohjelmaa lähetetään joka arkipäivä kello 11–13. Ohjelma on nähtävissä antennitalouksissa television kanavapaikalta 33. Kaapelitalouksissa kanavapaikka voi vaihdella. Ohjelma on katsottavissa myös internetissä osoitteessa kotitv.fi.

Kanava on käyttäjille maksuton ja helppokäyttöinen: TV:n avaus, oikea kanava ja ruudun ääreen. Ohjelman hyödyntäminen ei vaadi muita laitteita tai digitaitoja.

”Haluamme olla ikäystävällinen maakunta. Koti TV:n avulla huomioidaan ikääntynyt hänelle tutussa ympäristössä, hänen omassa kodissaan ja tutulla tavalla, television välityksellä”, kertoo Pohjois-Pohjanmaan sote-palvelujen uudistushanke, POPsoten, ikäihmisten palveluiden kehittämisohjelmaa koordinoiva Satu Kangas.

Ohjelmaa kaikille ikäihmisille

Koti TV:n ohjelmat on suunniteltu ja tuotettu yhdessä ikäihmisten kuntoutuksen ja etäoppimisen ammattilaisten kanssa, kuntien vanhustyön ja omais- ja senioriverkostojen asiantuntijoita kuullen.

Palvelun sisältö on räätälöity sopimaan toimintakyvyltään eri tasoisille ikäihmisille. Tarjonnasta voi muokata yksilölliseen tarpeeseen sopivan viikko-ohjelman.

Koti TV on yksi Pohjois-Pohjanmaan sote-palvelujen uudistushanke POPsoten yhdessä kuntien kanssa aloittamista yhteistyön muodoista ikääntyneiden palveluiden parantamiseksi.

Ohjeita kanavahakuun

Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan verkkosivuilta www.digita.fi/kanavahaku.

Lisäksi neuvoa kanavan asennukseen saa Digita Infosta arkisin maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.00. Digita Infon puhelinnumero on 020 411 7676 ja sähköpostiosoite info@digita.fi.

Lue myös