Kevään merkkejä on jo ilmassa – Hupisaarten helmi, kahvila Kiikku avaa ovensa

Kiikkuun pääsee päiväkahville pääsiäisestä lähtien päivittäin. Kuva: Kahvila Kiikku

Uutiset

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Hupisaarten keskusleikkipuiston vakiovieraille kahvila Kiikun avautuminen on varma kevään merkki. Kahvila avautuu pitkäperjantaina, 15. huhtikuuta ja on auki päivittäin – ellei takatalvi yllätä.  

“Terassilla pitää vielä odotella, että lumet sulavat, mutta muutoin olemme valmiita henkilökunnan kanssa tulevaan sesonkiin. Olemme auki joka päivä, mikäli säät sen sallivat. Pääsiäisenä Kiikussa on tarjolla itsetehtyjä pääsiäisherkkuja, niitä mahtuu nauttimaan paikan päällä, vaikka terassille ei vielä hetkeen pääse istumaan”, naurahtaa kahvilayrittäjä Rina Hirviniemi.  

Kiikku työllistää tulevana sesonkina jälleen oululaisia nuoria.  

“Tulevana kesänä Kiikussa on kesätyöntekijöitä tusinan verran. Osa heistä on ollut töissä Kiikussa aikaisemminkin ja osa tulee töihin kesäsetelillä. Tapasimme juuri työntekijöiden kesken viikonloppuna, kaikki odottavat tietysti innolla jo tulevaa kesää”, Hirviniemi iloitsee.  

Vuodesta 2013 toimineen kahvila Kiikun nimi juontaa juurensa Kiikkusaaresta, jossa kahvila sijaitsee. Kiikun vieressä sijaitseva Kiikkusaaren kasvihuone on auki maanantaista torstaihin kello 9-15 ja perjantaisin kello 9-13. Pääsiäisenä ja viikonloppuisin kasvihuone tosin on suljettu.