Valkiaisjärven Kontuniemen mökillä järjestetään työelämän ulkopuolella oleville työikäisille maksuton kesätapahtuma

Kontuniemen mökki sijaitsee kauniin ja puhdasvetisen Valkiaisjärven rannalla muutaman hehtaarin tontilla. Kuva: Oulun seudun rauhanturvaajat

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Hiukkavaaran Kontuniemen mökillä järjestetään vertaistuellinen kesätapahtuma työelämän ulkopuolisille työikäisille henkilöille ja heidän sidosryhmilleen torstaina 30. toukokuuta.

Kontuniemen mökillä Hiukkavaarassa järjestetään ainutlaatuinen, osallistujilleen maksuton tapahtuma, joka on suunniteltu erityisesti Oulun alueen työelämän ulkopuolella oleville työikäisille henkilöille.  Järjestävät tahot haluavat tarjota tälle ryhmälle päivän, joka on täynnä yhteisöllisyyttä, rentoutumista ja iloa.

Tapahtuman tarkoituksena on edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä sekä lisätä kohderyhmän osallisuuden ja yhteisöllisyyden tunnetta tasavertaisina toimijoina yhteiskunnassa.  Järjestäjät uskovat, että päivä tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen verkostoitumiseen ja tutustumiseen eri toimijoiden välillä hauskanpidon ja kesäisen mökkivirikkeen ohella.

Kontuniemi on Oulun seudun rauhanturvaajien vanha, hirsinen ja kaksikerroksinen kokoontumistalo, joka sijaitsee Hiukkavaarassa noin 10 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Se sijaitsee kauniin ja puhdasvetisen Valkiaisjärven rannalla muutaman hehtaarin tontilla. Rannassa on rantasauna ja katettu terassi, pitkä komposiittilaituri, vene, grillipaikka, puuvaja ja varastoja. Saunarakennuksessa on sauna, pesuhuone ja takkahuone.

Ilmainen bussikuljetus

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu mahtavan Apulanka-orkesterin esiintyminen, makkaranpaistoa, virkistävä luontoretki, mökkipelejä sekä mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Paikalla on myös sotilaskodin legendaarinen munkkivaunu.

Virkistyspäivä järjestetään siihen haetun ja myönnetyn rahoituksen, sekä lahjoitusten avulla. Tapahtumaan odotetaan saapuvan yhteensä 100 osallistujaa kohderyhmästä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lintulammen asukasyhdistys Ry:n, Kotia Palvelut Oy:n, Oulun evankelis-luterilaisen seurakunnan, Hyvinvointi Ry:n, Oulun seudun rauhanturvaajat Ry:n, Oulun kaupungin, sekä ODL:n Merke 2 -hankkeen kanssa.

Ilmainen bussikuljetus Kontuniemeen lähtee Höyhtyän ostarilta torstaina 30.5. kello 9. Paluu klo 14. Mökin osoite: Valkiaisjärventie 538.