Oulun kaupungin hyvän joulun toivotus Rotuaarin joulumetsässä

Tiernatorin tutut punaiset mökit ilahduttavat Kauppurien aukiolla, 22. joulukuuta asti arkisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Kuva: Sanna Krook

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

On jälleen joulun ja Joulutorien aika, ja tänä vuonna Rotuaarin joulumetsässä kuullaan Oulun kaupungin hyvän joulun toivotus lauantaina 9. joulukuuta kello 12.00 alkaen.

Tilaisuudessa kuullaan musiikkia oululaisten sopraanojen lauluyhtye Yläfemmalta, ja ilmoille kajautetaan jo viime vuodelta tuttu Oulun oma JouluOulu -julistus. Oulun kaupungin joulujulistuksen lausuu kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä.

Ja mikäpä olisi Oulun joulunaika ilman Tiernapoikia. Tilaisuuden päätteeksi kuullaan jälleen tämä tänä vuonna 150-vuotisjuhlaansa viettävä kuningassatu.

Kaupunki luo ja tuo kaupunkilaisille joulumieltä myös glögitarjoilulla ja varautuu lämmittämään 250 kaupunkilaista kupilla kuumaa.  Saattaapa itse joulupukki poroineenkin saapua paikalle. Myös joulumetsän tulisija on käytössä lauantaina Oulun ladun kaitsemana.

Oulun Joulutorit Rotuaarilla ja Kauppurien aukiolla

Oulun keskustassa pääsee tänä jouluna hengähtämään lahjaostosten lomassa kymmenien kuusten keskelle. Rotuaarille rakentuu ensimmäistä kertaa Joulumetsä, jossa on viikonloppuisin erilaista ohjelmaa sekä tulisija ja makkaranpaistomahdollisuus.

Joulumetsä on avoinna ympäri vuorokauden 26. joulukuuta asti. Joulumetsän kupeessa on Kädentaitajien lahjapaja, josta voi tehdä jouluostoksia jouluaattoon asti. Tarjolla on käsitöitä, joulun herkkuja ja ilahduttavia yllätyksiä lahjasäkkiin.

Tiernatorin tutut punaiset mökit ilahduttavat Kauppurien aukiolla, 22. joulukuuta asti arkisin klo 10 – 18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Lahjapaja palvelee samoilla ajankohdilla.