Kansainvälinen joulutori tuo yhteen yli 20 maata Heinäpään Vuolle-talolle

Vuolletalo Heinäpäässä kätkee sisäänsä 16. joulukuuta yli 20 eri maan jouluantimia. Kuva: Vuolle

Tapahtumat

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kansainvälinen joulutori valtaa Vuolle-talon Heinäpäässä lauantaina 16. joulukuuta kello 12 lähtien. Kaikille avoimessa maksuttomassa tapahtumassa on esillä ja myynnissä yli 20 eri maan jouluisia herkkuja ja käsitöitä.

Joulutorilta voi ostaa kansainvälisiä sekä kotoisia jouluherkkuja, joulukoristeita ja saada uusia kansainvälisiä vaikutteita omiin jouluperinteisiin. Tapahtumassa pöytävarauksia on jo yli 50 ja esillä on jopa 22 eri maata, esimeriksi Espanja, Filippiinit, Turkki, Japani, Thaimaa, Afganistan, Indonesia, Etelä-Sudan, Nepal, Suomi ja moni muu maa.

”Myyjäisten lisäksi luvassa on monenlaista muuta ohjelmaa, kuten taikuri Elias Kvistin koko perheen taikashow sekä tulitaiteilija Primal Flamen upea tuliesitys Vuolle-talon takapihalla”, tapahtumaa järjestänyt Monikulttuurisuustyön ohjaaja Angelique Tuomivaara Vuolteen Ystävyyskeskuksesta kertoo.

Joulun iloa kaikille

Tapahtuman mottona on Iloa kaikille!, joten kenties viimeistään tästä tapahtumasta saa jokainen napattua mukaansa lämpimän joulumielen ja rennon joulutunnelman. Tapahtumassa voi myös nauttia erilaisista kansainvälisistä, jouluisista esityksistä ja täyttää vatsansa ravintola Puron maittavalla joulupuurolla. Luvassa on yllätysohjelmaa ja mukana menossa tietenkin myös joulupukki.

”Meistä on hienoa, että eri kulttuuritaustaiset ihmiset kohtaavat ja tutustuvat toistensa kulttuureihin. Mikä olisi sen parempi paikka kuin yhteinen lämminhenkinen joulutapahtuma”, Vuolteen monikulttuurisuustyön päällikkö Anna Ristolainen kuvailee.

Vuolle-opisto on setlementtikansanopisto, joka tarjoaa pääosin lukuvuoden mittaisia vapaan sivistystyön koulutuksia, aikuisten perusopetusta, tutkintoon valmentavaa koulutusta sekä lyhytkursseja.

Vuolle-opisto sijaitsee Heinäpäässä, osoitteessa Pikku-Iikan katu 6.

Fakta

Vuolle-talon joulutorin ohjelma 16. joulukuuta klo 12.00 –16.00

12.00 tapahtuma alkaa

12.00–16.00 joulumyyjäiset

12.00-15.30 jouludisco ja jouluaskartelua

12.30-15.30  yllätysesityksiä

13.00 ja 14.30 taikuri Elias Kvist esiintyy

15.30  tulitaiteilija Primal Flame esiintyy Vuolle-talon takapihalla

16.00 tapahtuma päättyy