Villa Hannala avautuu juhannuksen jälkeen – kahvilaa ryhtyy pyörittämään Go Arctic Oy

Villa Hannalan omistaja Martti Haapala (oik.) on tyytyväinen voidessaan antaa Villa Hannalan Go Arcticin ja Sipe Åqvistin (vas.) käsiin. Kuvassa mukana myös Luonnostaan-festivaalin perustaja Armi Jokitalo. Kuva: Go Arctic

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Hietasaaressa sijaitseva Villa Hannala siirtyy osaksi Go Arctic Elämyskahviloita, joihin kuuluvat myös Hietasaaren Seelari, Koitelin Tunnelmatupa ja Hotelli-Ravintola Liminganlahti.

Elämyskahviloiden yhteisiä kulmakiviä ovat paikallisuus, tasavertaisuus, luonnon kunnioittaminen ja sielukkaiden kahvilaelämysten tarjoaminen asiakkaille. Kahvilaketjua pyörittää Go Arctic Oy, joka on tunnettu myös laaja-alaisesta toiminnastaan tapahtumatuotannon ja matkailupalveluiden parissa.

Kuluvan kesän toimintakausi alkaa Villa Hannalassa juhannuksen jälkeen tiistaina 25. kesäkuuta. Kahvila-ravintolan yhtenä päätuotteena tulee olemaan paikan historiastakin tuttu perinteinen lohikeitto, jota on tarjolla päivittäin. Lisäksi valikoimaan kuuluu makeita ja suolaisia kahvilaherkkuja sekä laadukkaita virvokkeita.

Hieno lisä kahvilatarjontaan

Syksyllä Villa Hannala siirtyy tilausravintola- ja kokoustoimintaan, mutta toiveena on, että toimintaa saadaan kehitettyä niin, että ravintola palvelisi kesän ulkopuolellakin. Seuraavaksi on vuorossa esimerkiksi Luonnostaan -hyvinvointi- ja joogafestivaali, joka järjestetään tänä vuonna 16.-18. elokuuta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä toimijahaun lopputulokseen. Go Arcticin yrittäjien Kirsi Eskolan ja Sipe Åqvistin kanssa löytyi helposti yhteinen sävel siinä, mitä Villa Hannalan halutaan edustavan. Oulu saa upean lisän kahvila-ravintolatarjontaansa ja Hannala sopivat henkilöt luotsaamaan toiminnan uuteen eloon”, kommentoi Villa Hannalan omistaja Martti Haapala.

”Uusien toimijoiden kokemus tapahtumatuotannon parissa tukee hienosti myös Hannalassa järjestettäviä yleisötapahtumia, kuten elokuussa olevaa Luonnostaan-festivaalia”, hän lisää.

kolme ihmistä huvilan edessä

Tunnelmallisessa Villa Hannalassa halutaan järjestää myös erilaista toimintaa, kuvassa Armi Jokitalo (vas.) ja Sipe Åqvist yhdessä Martti Haapalan kanssa.

Tavoitteena ympärivuotisuus ensi vuonna

Go Artic Oy:n yrittäjille Sipe Åqvistille ja Kirsi Eskolalle Villa Hannalan emännöiminen on sydämen asia.

”Villa Hannala on ollut meille kuin salaisen unelman toteutuminen. Paikka sopii osaksi muuta kahvila-ravintolaketjuamme tavattoman sen hienon historian ja näyttävyytensä vuoksi. Täällä on niin huikean ihana tunnelma! Kaikilla elämyskahviloillamme on omanlaisensa persoona ja Villa Hannala täydentää joukkoa upeasti”, Åqvist kehuu.

Tavoitteena on saada huvilan elämä vireäksi ympäri vuoden.

”Ensimmäinen kesämme Hannalassa jää hieman vajaaksi, kun avaamaan päästään vasta juhannuksen jälkeen. Mutta odotamme jo innolla kesää 2025, jolloin palveluvalikoimamme on käytössä koko mitassaan. Myös kokouspaikkana Villa Hannala tulee tarjoamaan ensiluokkaisia palveluja”, kommentoi Sipe Åqvist.

Go Arctic Elämyskahviloilla on Ekokompassi-merkki ja We Speak Gay -merkki, kaikissa kahviloissa on myös oman keittiön Arctic Food Lab -tuotteita. Go Arctic Oy:llä on lisäksi vastuullisesta toiminnasta kertova Sustainable Travel Finland -sertifikaatti.