Teatterin viereen tulossa iso kesäterassi – Bootti-laivan tarjonta laajenee mantereelle

Terassin on tarkoitus valmistua teatterin merenpuoleiselle kaistaleelle kesäkuun alussa, ja olla avoinna niin kauan kuin aurinkoisia päiviä riittää. Havainnekuva: Bootti

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tänä kesänä on tarkoitus avata 400 asiakaspaikkaa sisältävä Meritorin terassi ravintolalaivan edustalle.

”Aurinkoisen sijaintinsa ansiosta terassilla pääsee nauttimaan kesästä aamusta iltaan. Varjoisemmista paikoista pitäviä ihmisiä on myös huomioitu runsaalla määrällä aurinkovarjoja”, lupaa Bootti-laivan toimitusjohtaja Pekka Kropsu.

Terassi aikoo tarjoilla viikon jokaisena päivänä niin kylmää juotavaa kuin lämmintä purtavaakin. Tänä vuonna ravintola Ostroferian yrittäjä Jussi Kurkela on lisäksi luvannut tulla tuomaan omia ideoitaan ruokatuotteisiin. Niissä halutaan painottaa lähituottajien raaka-aineita sekä terasseilta tuttua nopeaa kesäruokaa. Terassilla onkin tarkoitus tarjoilla hodaria sekä muuta rentoa syötävää.

Tarjolla mölkkyä ja musiikkia

Myös tekemistä terassilta löytyy, ja tiskiltä kannattaakin kysyä pihapelejä lainaksi. Valikoimiin on saatu suomalaisten ikisuosikki mölkky sekä muita mökiltä tuttuja aktiviteetteja.

Yrittäjä toivookin, että asiakkaat löytäisivät terassille vaikka koko perheen voimin viettämään kesäpäivää, ja viikonloppuiltaisin on mahdollista tanssia live-musiikin tahtiin kesäyön lämmittäessä.

Ravintolalaiva Bootti on avannut ovensa jo toukokuun aikana, ja on avoinna koko kesän elokuun loppuu saakka. Myös Bootin tuotteita on mahdollista nauttia terassin puolella. Lohikeittolounasta luvataan olevan saatavilla viikon jokaisena päivänä ja tarjolla on kahvilatuotteita myös lounasajan ulkopuolella. Cocktail-listaa suunniteltaessa on huomioitu asiakkaiden toiveet edelliseltä kesältä ja saatavilla on lisäksi suosittuja mocktaileja sekä erikoiskahveja.

Tapahtumista ja tunnelmista yrittäjä aikoo tiedottaa tarkemmin sosiaalisissa kanavissaan, joita päivitetään tarpeen mukaan.

 

Lue myös