Satoja päättäjiä bisnestapahtumassa Digital Oulussa – Henkka Hyppönen ja muut puhujat ajankohtaisen viestinnän äärellä

Henkka Hyppönen on yksi Digital Oulussa puhuva esiintyjä. Hyppönen on telkkarista tuttu yrittäjä ja tietokirjailija. Kuva: Digital Oulu

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

”Ihmiset vihaavat epävarmuutta. Miksi sitä pitää lisätä?”

Näin kysyy puheessaan Henri Hyppönen, joka tunnetaan muun muassa Kultaisella Venlalla palkitun Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vetäjänä. Hyppönen on intohimoinen kaikkea kohtaan mitä tekee. Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat.

Hyppösen pitkä tausta yrittäjänä, esimiestehtävissä ja luovissa työtehtävissä antaa erinomaisen näköalan bisneksen eri puoliin. Puheenvuoroissaan hän yhdistää taidokkaasti tarinankerronnan, tieteellisen tutkimuksen ja luovan ajattelun.

Näkökulmia viestintään

Hyppösen lisäksi Digital Oulu -tapahtumassa on puhumassa muun muassa media-ammattilainen Peter Nyman.

”Viestissä piilee valtava voima. Sanoilla synnytetään sotia ja toivottavasti myös rakennetaan rauhaa. Hyvä viestintä saa ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen, mikä voi bisnesmaailmassa näkyä konkreettisesti tuloksissa”, toteaa Nyman, joka on toimittajan ja juontajan rooliensa lisäksi kokenut viestintävalmentaja.

Viestintään liittyy Peter Nymanin mukaan tiettyjä ikuisia lainalaisuuksia, mutta lainalaisuudet myös päivittyvät ajan myötä. Hyväksi viestijäksi ei välttämättä synnytä, vaan viestintä on tekniikkalaji, jota jokainen voi harjoitella.

”Väkevä viestintä digiajassa -teemamme on herättänyt erittäin paljon kiinnostusta. Sekä pandemia että globaali poikkeustilanne aiheuttavat uusia viestintähaasteita jokaiselle yritykselle,” kertoo puolestaan tapahtuman omistavan DO Events Oy:n toimitusjohtaja Tiina Räisänen.

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin juuri ennen pandemiaa vuonna 2020. Tuolloin Digital Oulun lavalla nähtiin muun muassa Jari Sarasvuo ja tapahtuma veti yli 500 henkilöä Oulun seudun yrityksistä. 

Lisätietoja tapahtumasta