Pohjoisen Logistiikkafoorumi kerää kuljetusammattilaisia yhteen Oulussa – kyseessä 10-vuotisjuhlavuosi

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua itse välineisiin eli tapahtuman aikana Tapahtumakeskus Tullisalin parkkialueella, Tyrnäväntie 16, saa tuntumaa esimerkiksi täyssähköiseen jakeluautoon. Kuva: Renault

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tilaisuudessa on mahdollisuus esimerkiksi saada tietoa, kuinka uudenlaiset ajoneuvot muuttavat maailmaa. Asiaa valottaa autoalan liiketoiminnan professori Jouni Juntunen Oulun yliopistosta.

Tilaisuuden yhteistyökumppani Wetteri Powerin sekä kuljetusalan yritysten puheenvuoroissa kuullaan kaluston, kuljettajien ja yritysten näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin.

Foorumissa kuullaan myös kansallisen hankintastrategian vaikutuksista, citylogistiikan kehittämisestä sekä droonien hyödyntämisen tilanteesta ja mahdollisuuksista alalla.

Maksutonta tilaisuutta voi seurata myös etänä. Seminaarin jälkeen tilaisuus jatkuu verkostoitumislounaalla. Tilaisuuden järjestävät BusinessOulu ja Logy Pohjois-Suomi ry.

BusinessOulu on Oulun kaupungin liikelaitos, joka edistää yrittäjyyttä, kasvua, kilpailukykyä ja työllisyyttä Oulun seudulla. Sen kautta välitetään myös tietoa Oulun elinkeinoelämästä ja tapahtumista.

Pohjoisen Logistiikkafoorumi, Oulun Tullisali, Tyrnäväntie 16, 11. toukokuuta klo 9–12.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

Lue myös