Oulun talousneuvolan toiminta jatkuu Pohteella myös tänä vuonna

Oulun kaupunki on antanut talousneuvontaa vuoden 2021 alusta lähtien. Palvelupaikka on Oulussa, Business Aseman tiloissa. Kuva: Mostphotos

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupunki on antanut talousneuvontaa vuoden 2021 alusta lähtien. Talousneuvolan toiminta on osoittanut, että neuvonnalle on ollut käyttöä ja tarvetta toiminnan jatkumiselle myös uudessa organisaatiossa.

Asiakkailta saadun palautteen perusteella taloudellisella ohjauksella ja neuvonnalla on saatu helpotusta ihmisten tukalaan tilanteeseen. Palvelun piiriin hakeutuvien ongelmat ovat olleet vaihtelevia, eli sellaisia, johon tämä palvelu on tarkoitettu.

Talousneuvola kannustaa jatkossakin ihmisiä hakemaan apua jo varhaisessa vaiheessa, jos oma taloudellinen tilanne huolestuttaa. Oli huoli voi suuri tai pieni, yhteys matalan kynnyksen palveluun kannattaa. Siellä voidaan yhdessä miettiä ratkaisua hankalaan tilanteeseen. Palvelua saa nimettömänä ja ilman ajanvarausta.

Talousneuvolan asiantuntijoina toimivat sosiaaliohjaaja tai sosiaalityöntekijä, talous- ja velkaneuvoja, ulosottoviranomainen sekä Kelan virkailija, jotka kaikki ovat tavattavissa paikan päällä.

Talousneuvola on avoinna joka toinen torstai klo 13–16 parillisilla viikoilla 12.1.2023 alkaen.

Business Asema, Hallituskatu 36 B 90100 Oulu, p. 040 191 7225, sähköposti: talousneuvola@ouka.fi