Likke juhlii 1-vuotissynttäreitä – kaksi viikkoa monenlaista ohjelmaa

Limingantullin suositun Likke-kierrätyskeskuksen avajaisista tulee toukokuussa kuluneeksi vuosi. Kuva: Kiertokaari

Talous

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Limingantullin Kierrätyskeskus Liken perustamisesta on vierähtänyt vuosi. Kiertokaari käynnisti kierrätyskeskustoiminnan uudelleen Oulun kaupungin luovuttua siitä hyvinvointialueiden perustamisen myötä. Likke viettää synttäreitä 2.–16. toukokuuta. Viikkojen aikana on monenlaista ohjelmaa.

Likke järjestää synttäriviikkojen aikana tapahtumapäiviä, joista ensimmäinen järjestetään torstaina 2. toukokuuta kello 10–18. Ohjelmassa on muun muassa Taito Shopin ja Liken yhteinen non stop -käsityöpaja klo 10–17. Pajassa tehdään kierrätysfarkuista punottu kori.

Lisäksi paikalla on muun muassa asusteiden ja vaatteiden huoltopaja kello 12–18 sekä kierrätysdesignin esittely- ja myyntipisteitä.

Lisäksi tiloihin on tarkoitus koostaa muun muassa asiakkaiden töistä kerätty näyttely, johon kootaan Likeltä löytyneistä materiaaleista tehtyjä luomuksia. Ne ovat muun muassa käsitöitä, askarteluja tai vaatekappaleita.

Kiertokaari on pyytänyt asiakkaita tuomaan töitä näyttelyä varten ja näyttelyn on tarkoitus olla esillä ainakin 16. toukokuuta asti. Asiakkaat ovat voineet myös lähettää työstään kuvia sähköpostilla, ja kuvista tehdään mahdollisesti kooste myymälätilaan.

Muiden tapahtumapäivien ohjelmasta Kiertokaari viestii myöhemmin.