Siirry suoraan sisältöön

 

Oulun pienlahettilaat  logo

Hae Oulun pienlähettilääksi

Oulun rakastetun suurlähettilään on aika siirtyä syrjään arvokkaasta tehtävästään, joten nyt voi olla juuri sinun tähtihetkesi! Haemme pienlähettiläitä kunniatehtävään jatkamaan suurlähettilään työtä ja jakamaan oululaista ilosanomaa diginä tai livenä. Olitpa minkä ikäinen, kokoinen tai taustainen tahansa, sinua tarvitaan!

Rakastatko Oulua? Haluatko olla mukana kertomassa kotikaupunkisi parhaista puolista myös muille? Kiinnostavatko tuntuvat ja riemastuttavat diplomaattiedut, joista pääset pienlähettiläänä nauttimaan? Jos haluat olla aito oululainen vaikuttaja ja olet innostunut ja sitoutunut tähän huipputehtävään, voit olla juuri etsimämme täydellinen pienlähettiläs.

Pienlähettilään diplomaattietuihin kuuluu esimerkiksi:

  • lähettiläiden diplomaattiuran iloisesti käynnistävä aloitusjuhla lauantaina 7.8. Tapahtumassa viihdytään ensin hyvän ohjelman ja tarjoilujen äärellä Prunnitorilla ja jatketaan sitten iltaa yhdessä Varjo-festareilla tai Elojazzeilla. Kaikki tämä suurlähettilään johdolla – ja ilmainen sisäänpääsy kuuluu tietenkin kaikkien lähettiläiden diplomaattietuihin!
  • lähettiläiden muikeat erityisedut sunnuntaina 8.8. Varjo Piknikillä – koko kansan kesäjuhlassa, jossa esiintyy mm. Blind Channel
  • lähettiläiden yhteinen ilta Oulun Kärppien pelissä
  • ilmaislippu Oulun kaupunginteatteriin
  • ilmaislippu Oulu Sinfonian konserttiin 
  • ilmaislippu Museo- ja tiedekeskus Luuppiin
  • Työhuone-etu BusinessAsemalla
  • osallistuminen Oulun uuden brändin julkaisemiseen sekä upeaan julkistustilaisuuteen Ouluhallilla 19.11. Lumo-valofestivaalin yhteydessä
  • vain pienlähettiläille suunnattuja huikeita tapahtumia ja yllätyksiä pitkin syksyä

Pienlähettiläät jakavat Oulun ilosanomaa omilla sometileillään vuoden 2022 alkuun saakka.

Etkö ole kätevä somekanavien kanssa mutta haluaisit silti ehdottomasti mukaan? Ei hätää, voit hakea pienlähettilääksi esimerkiksi yhdessä ystäväsi tai lapsenlapsesi kanssa.

Valitsemme noin 50 lähettilään huippujoukon hakemusten perusteella heinäkuun alkupuolella. Hae siis mukaan 4.7.2021 mennessä!

Hakulomakkeen löydät tämän sivun lopusta!

Oulun pienlähettiläät

Hakulomake

Hei vain! Täytäpä alla oleva lyhyt lomake ja hae Euroopan tulevan kulttuuripääkaupungin pienlähettilääksi! Pienlähettiläänä jaat Oulu-iloa ja nautit mehukkaista diplomaattieduista – mikä riemuisan loistelias tulevaisuus sinua odottaakaan!
 

Tietosuojaseloste