Uusi vaatehuoltoon keskittyvä yritys avaa myymälän Oulun keskustaan

Uudellekadulle avattava vaatehuollon erikoisliike lupaa auttaa vaikka omien käytettyjen tennareiden tuunaamisessa parempaan kuntoon. Kuva: Arkivé Atelier

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Arkivé Atelier haluaa edistää vaatehuollon tekemistä trendikkääksi ilmiöksi. Liikkeen toiminta-ajatus on lähtenyt vaateteollisuuden päästöjen ja tekstiilijätteen määrän kasvusta, ja näin se vastaa sekä kuluttajien että vaatevalmistajien kasvavaan huoleen ja kiinnostukseen.

Liike myös sanoo liputtavansa oululaisen kaupunkikulttuurin ja kivijalkakauppojen puolesta. Uusi Arkivé Room & Shop avaa ovensa keskiviikkona 10. toukokuuta Oulun ydinkeskustassa osoitteessa Uusikatu 8.

Myymälä tarjoaa vaatehuollon pisteen, johon voi tulla vapaasti fiksaamaan vaikkapa likaiset tennarit tai nukkaisen neuleen. Arkivén henkilökunta on paikalla auttamassa ja opastamassa alaan kuuluvalla ammattitaidolla.

”Haluamme tuoda trendikkään ja vastuullisen vaatehuollon lähemmäs ihmisiä. Uskomme, että yhteisöllinen ja yleishyödyllinen toiminta haastavassa ajassa on parasta lääkettä”, kertoo Arkivé Atelierin toimitusjohtaja Maria Manninen.

Arkivé haluaa helpottaa kuluttajien arkisia ympäristötekoja. Halukkaat voivat vaatehuollon avulla vähentää ylikulutusta, ylläpitää asujen siisteyttä ja tyyliä, sekä pelastaa rispaantuneet lempivaatteet ja -kengät.

Tiloissa on saatavilla myös ekologiseen kodinhoitoon sekä vaatteiden, laukkujen ja kenkien huoltoon tarkoitettuja tuotteita. Tiloista käsin toimii myös Arkivén maahantuonti- ja verkkokauppaliiketoiminnot.

Opastusta vaatehuoltoon on tarjolla Arkivé Atelierin avajaisissa Open Door -tilaisuudessa keskiviikkona 10.5.2023 klo 10-16 osoitteessa Uusikatu 8.