Skibussilla pääsee nauttimaan kevätkeleistä tunturiin helposti

Tunturissa laskukelit ovat parhaimmillaan. Kuva: Syötteen Matkailuyhdistys

Julkaistu: Kirjoittaja: Anne Maarit Laurila

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Johanna Salmela Saaga Travelista iloitsee, että tunturit vetävät innokkaita ulkoilijoita.

“Ollaan kyllä ihan tyytyväisiä – parhaimpina viikonloppuina yksi bussi ei ole riittänyt, vaan olemme lähteneet kahden auton voimin. Matkan helppous ja takuu lähdöt ovat olleet ehdottomasti etumme ja jatkamme skibussin vuoroja niin pitkään, kuin hiihtokautta riittää – ainakin 16. huhtikuuta saakka”, Salmela toteaa.

Mikäli rinteiden sijaan tunturissa haluaa tehdä jotain muuta, riittää Salmelan mukaan tarjontaa sekä Syötteellä, että Ukko-Hallassa muuhun talviliikuntaan.

“Nythän kelit ovat parhaimmillaan, joten tunturiin kannattaa suunnata hiihtoladulle tai pyörän selkään – pyöräreitit ovat todella hyvässä kunnossa ja keskuksista voi vuorata pyörän alleen sähköllä tai ilman”, Salmela vinkkaa.

Hiihtokauden päättyessä Saaga Travelin skibusista tulee birdbus, sillä lauantain reitti vaihtuu tunturista Liminganlahdelle. Lintujen kevätmuutto on jo alkanut ja bongauksen pariin pääsee lauantaisin Oulusta. Lintubussissa mukana on pyöräperäkärry, joten oman pyöränkin saa mukaan halutessaan. Tarkemmat lintubussien aikataulut päivitetään Saaga Travelin sivuille huhtikuussa.