Kiertokaaren pop up -tekstiilimyymälä on auki kerran kuussa Ruskossa

Kiertokaaren pop up -tekstiilimyynti järjestetään nyt toista kertaa Kiertokaaren lajitteluhallilla. Isommat tilat sijaitsevat Ruskossa osoitteessa Kiilletie 1. Kuva: Kiertokaari

Luonto & ympäristö

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pop up -myymälän tekstiilit ovat poistotekstiilikeräyksestä poimittuja hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia tekstiilejä. Kaupassa myydään kilohintaan vaatteita, kankaita ja kodin tekstiilejä. Tekstiilejä voi ostaa omaan käyttöön, uusien vaatteiden valmistusmateriaaliksi tai jälleenmyyntiin.

Kiertokaari kokeili pop up -tekstiilimyyntiä ensimmäisen kerran elokuussa, ja se oli todella suosittu. Sen jälkeen päätettiin avata myymälä vähintään kerran kuukaudessa. Myymälän tarkoituksena on saada käyttökelpoiset tekstiilit vielä uudelleenkäyttöön.

Pop up -myymälä sijaitsee poistotekstiilin lajitteluhallilla Kiilletiellä, ei Ruskon jätekeskuksessa. Laajennettujen tilojen myötä myymälä on aiempaa väljempi.

Kaupassa myydään edulliseen kilohintaan käyttökelpoisia ja hyväkuntoisia vaatteita, kankaita ja kodintekstiilejä, jotka on poimittu poistotekstiilikeräyksestä.

Tekstiilejä moneen tarpeeseen

Tekstiilejä voi ostaa omaan käyttöön, uusien vaatteiden valmistusmateriaaliksi tai vaikka jälleenmyydä ne. Tekstiilejä on moneen lähtöön aina ompelukankaista jopa käyttämättömiin merkkivaatteisiin. Paikalle kannattaa ottaa oma kassi mukaan ja huomioida, että käytössä on vain korttimaksu. Valitettavasti paikalla ei ole sovitusmahdollisuutta.

Kiilletie 1:n kauppa on seuraavan kerran avoinna maanantaista perjantaihin 17.-21. lokakuuta kello 12–18. Pop up avautuu tämän vuoden puolella lisäksi ma–pe 14.–18. marraskuuta ja 12.–16. joulukuuta.

Hinnat laskevat päivä päivältä:

  • maanantaina hinta on 5 e/kg
  • tiistaina 4 e/kg
  • keskiviikkona 3 e/kg
  • torstaina 2 e/kg
  • perjantaina 1 e/kg.
  • lakanat ja kodintekstiilit: koko viikon 2 e/kg.
  • farkkukangas (eli rikkinäiset farkut): koko viikon 1 e/kg.

Otathan huomioon, että minimiveloitus on maksupäätteessä 1 euro.