Uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat ovat avoinna, myös aikuisten liikuntaryhmät alkavat

Liikuntapalvelut pyytää huomioimaan, että jatkossakin liikuntapaikkoihin voi kohdistua rajoituksia nopeilla aikatauluilla.

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Ryhmäliikunta voi alkaa myös aikuisten osalta 10. tammikuuta lähtien. Ainoastaan yleisiä, kaikille avoimia vesivoimisteluita ei pidetä, koska niihin ei ole ennakkoilmoittautumisia ja turvavälien pitäminen voi olla vaikeaa suurten osallistujamäärien vuoksi. Omatoimiseen virtuaalivesivoimisteluihin on mahdollisuus Raatissa sekä Raksilan kuntouintialtaalla.

Vuoronvarauksen kautta aikuisille myönnetyt varatut vuorot palautetaan käyttöön maanantaista alkaen. Alle 18-vuotiaiden ryhmät ja vuorot ovat toimineet koko ajan.

Liikuntapaikkaan tullessasi käytäthän suosituksen mukaisesti kasvomaskia. Maksa mieluiten kortilla käteisen sijasta. Muista myös hyvä käsihygienia sekä turvavälien noudattaminen. Pienimmissäkin flunssan oireissa tulee jäädä kotiin. 

Koronapassi on voimassa Oulun kaupungin liikuntapaikoilla 16 vuotta täyttäneiltä. Varattujen vuorojen osalta vuorojen yhdyshenkilö tarkistaa passit.

Asiakasmaksujen hyvitykset tehdään myöhemmin tilanteen vakiintuessa. Liikuntapalvelut pyytää huomioimaan, että jatkossakin liikuntapaikkoihin voi kohdistua rajoituksia nopeilla aikatauluilla.

Liikuntapalvelut muistuttaa, että myös urheiluseurojen ja ryhmäliikunnan järjestäjien tulee avin ohjeiden mukaisesti tehdä kirjallinen suunnitelma koronaturvallisuuden toteuttamiseksi muun muassa ryhmäliikunnassa.