Työnseisaukset vaikuttavat Oulussa liikuntapaikkoihin, kouluihin ja päiväkoteihin tällä viikolla

Uimahalleista Vesi-Jatuli, Oulun ja Raatin uimahallit ovat suljettuna tiistaina 7. marraskuuta. Kuva: Harri Tarvainen

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

JHL:n ilmoittama työnseisaus tiistaina 7. marraskuuta vaikuttaa osin Oulun kaupungin liikuntapaikkoihin sekä Tuotantokeittiö Löökin kautta koulujen ja päiväkotien ruoantuotantoon.

Oulun liikuntapaikoista suljettuna ovat tiistaina 7. marraskuuta Oulun uimahalli, Raatin uimahalli ja Vesi-Jatuli sekä Raksilan jäähalli ja harjoitusjäähalli sekä Oulunsalon jäähalli ja liikuntahalli. Myös Heinäpään jalkapallohalli on suljettu.

Pateniemen urheilukeskuksen tekojäätä ja Raksilan tekojäätä ei huolleta lakon aikana. Myöskään ulkoliikuntapaikkojen pukuhuoneet ja wc-tilat eivät ole tiistaina käytössä. Vuorojen käyttäjiä tiedotetaan erikseen.

Päiväkodeissa lounaalla puuroa

Suureen osaan Oulun kouluista ja päiväkodeista ruoan tuottava Tuotantokeittiö Lööki on myös lakon piirissä. Näissä kouluissa ja päiväkodeissa ei pystytä tarjoilemaan tiistaina 7. marraskuuta tai torstaina 9. marraskuuta ruokalistan mukaista lounasta.

Työnseisaus vaikuttaa kohteisiin eri päivinä sen mukaan, toimitetaanko sinne kuuma ruoka valmistuspäivänä vai kylmä ruoka lämmitettäväksi.

Päiväkodeissa tarjoillaan lounaalla puuroa joko tiistaina tai torstaina ruoan valmistustavasta riippuen. Erityiskouluihin toimitetaan puurolounas.

Koululaisten kannattaa varautua eväillä

Muissa kouluissa tarjolla on leipää, ruokajuomaa ja osittain salaattia. Koululaiset voivat varautua eväillä koulupäivään.

Kasvisruokavaihtoehtoa ei ole tarjolla osassa kohteita keskiviikkona 8. marraskuuta ja perjantaina 10. marraskuuta päiväkodeilla ei ole tarjolla kasvisvaihtoehtoa lounaalla.

Ruoantoimitusvaikeudet eivät koske niitä kouluja ja päiväkoteja, joissa ruoantuottaja on muu kuin Tuotantokeittiö Lööki. Näitä ovat Ylikiimingin, Yli-Iin, Kiimingin ja osittain Haukiputaan alueen päiväkodit ja koulut. Tarkat listaukset kouluista ja päiväkodeista, joihin lakko vaikuttaa, ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla.