Pateniemen tekojään avajaisia vietetään koko perheen luistelutapahtumassa

Korona-aikaan ensimmäisen vaiheen valmistuminen jäi juhlimatta, mutta nyt koko perheelle on tapahtumaa sunnuntaina 19. marraskuuta kello 14–17. Kuva: Hanna Sankala-Sivula

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pateniemen urheilukeskuksen tekojää on laajentunut, kun vuonna 2020 valmistuneen tekojääkentän viereen on rakennettu 400 metrin luistelurata. Sunnuntaina 19. marraskuuta luistelukentän avajaisia vietetään koko perheen tapahtumalla kello 14 alkaen.

Uudella luisteluradalla voi harrastaa retki- ja kuntoluistelua, ja sinne tulee vuoroja myös pikaluistelijoille. Laajennuksen myötä 4 400 neliömetrin luistelualue kasvaa 9 400 neliömetriin.

Pateniemen kentän koko perheen tapahtuma järjestetään sunnuntaina 19. marraskuuta kello 14–17. Paikan päällä on luvassa erilaista kisailua, jäädisko ja kuumaa kaakaota.

Uudistetun kentän avajaisia vietetään nyt ensimmäistä kertaa, sillä korona-aikaan ei päästy juhlimaan tekojään ensimmäisen vaiheen valmistumista.

Pateniemen urheilukeskuksessa paranee myös kesälajien harrastusmahdollisuudet. Kentälle tulee käyttöön yleisurheilun heittopaikka, sadan metrin juoksusuora sekä hyppylajien paikat pituuteen, kolmiloikkaan ja korkeuteen.

Lisäksi urheilukeskukseen tulee skeittipaikka, joka rakennetaan kesällä 2024.