Oululaisille työttömille työnhakijoille tarjolla maksuttomia päiväliikkujan kuntokortteja – käy myös uimahalleissa

Uintietu käy uintiin ja vesivoimisteluihin Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä myös kuntosaleihin. Lue tarkemmin jutusta. Kuva: Sanna Krook

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Liikuntaedun voi ladata liikuntapaikassa 2. lokakuuta lähtien vuoden loppuun asti Waltti-kortille tai OuluCardille. Etu on voimassa kolme kuukautta latauspäivästä. Jos aiempaa korttia ei ole, sen voi hankkia liikuntapaikkojen palvelupisteiltä sekä Oulunsalon yhteispalvelupisteeltä. Käsittelyhinta on 3,30 euroa.

Uintietu käy uintiin ja vesivoimisteluihin Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kuntosalietu käy Raksilan ja Raatin uimahalleissa, Jatulin ja Oulunsalon liikuntakeskuksissa, Ouluhallissa, Vorellissa Yli-Iissä sekä Ylikiimingin kuntosalilla. Edulla pääsee liikuntapaikkoihin arkisin kello 16 asti eli sisäänpääsy viimeistään kello 15.30 mennessä, sekä viikonloppuna aukioloaikojen mukaisesti.

Liikuntaetuun ovat oikeutettuja TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaana olevat oululaiset työttömät työnhakijat. Etuuteen oikeuttava todistus ja henkilötodistus esitetään kortin lataamisen yhteydessä. Todistus työnhaun voimassaolosta löytyy TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta ja sen voi näyttää joko sähköisesti tai tulostettuna.

Liikuntaedun tarkoituksena on tukea työttömien työnhakijoiden hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.

Lisätiedot työttömien liikuntaedusta: ouka.fi/tyonhakijoille

sekä BusinessAseman palveluneuvonnasta, p. 08 558 558 10.