Kolmanteen rokotukseen voivat nyt varata ajan vain 60 vuotta täyttäneet – walk in -rokotukset tauolle kolmannen rokotuksen osalta

Ensimmäisen ja toisen rokotteen saa edelleen ilman ajanvarausta Limingantullin rokotuspisteeltä, Nuottasaarentie 5. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaupunki tiedottaa heti, kun riskiryhmiin kuulumattomat alle 60-vuotiaat voivat varata ajan kolmanteen rokotukseen. Jos olet jo ehtinyt varata ajan kolmanteen rokotukseen, aikaa ei tarvitse perua, vaan voit saapua normaalisti rokotettavaksi.

Ilman ajanvarausta toimivat walk in -rokotukset kolmannen rokotuksen osalta menevät tauolle maanantaista 20. joulukuuta alkaen. Walk in -rokotukset jatkuvat ensimmäisen ja toisen rokotuksen osalta.

Jos olet jo ehtinyt varata ajan kolmanteen rokotukseen, aikaa ei tarvitse perua, vaan voit saapua normaalisti rokotettavaksi.

Ensimmäinen ja toisen rokoteannoksen voi jatkossakin hakea ilman ajanvarausta Limingantullin rokotuspisteeltä, Nuottasaarentie 5.

Limingantullin rokotuspiste on suljettu 22.-24.12., 31.12., ja 6.1., muina päivinä Limingantullin rokotuspiste on avoinna normaalisti ma–pe.

Myös työterveyshuollot Oulussa valmistautuvat rokottamaan asiakkaitaan ja tiedottavat rokotuksista erikseen.

Ajanvaraus toimii sähköisesti linkissä oulu.terveytesi.fi

tai puhelimitse koronarokoteajanvarauksesta p. 08 558 41415, ma–to kello 8–16, pe kello 8–15.