Iloinen liikuntapäivä oululaisille liikuttaa kaikenikäisiä Ouluhallissa ja pihamaalla

Aikuisten ryhmäliikunnat pihamaalla siirretään huonolla säällä Ouluhallin liikuntasaliin. Kuva: Esa Eirola

Liikunta & terveys

Julkaistu: Kirjoittaja: Pirkko Vääräniemi

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaikki oululaiset kutsutaan liikkumaan Iloiseen liikuntapäivän lauantaina 4. toukokuuta Ouluhalliin ja piha-alueelle. Luvassa on liikuntaa kaikenikäisille.

Perheen pienimmille on pomppulinnat sekä puuha-alue Ouluhallissa. Lapset liikkuvat alueella vanhempiensa valvonnassa. Ouluhallin pihalla voi käydä koko perheellä suunnistamassa. Nuorille on pihalla skeittialue.

Ouluhallissa on mahdollisuus kokeilla muun muassa minitennistä, koripalloa, judoa, karatea ja frisbeegolfia. Soveltaville liikkujille on myös omat pisteet: parakiekkoa, pyörätuolirata sekä curlingia.

Raksilan uimahallin edustalla olevalla nurmialueella on aikuisille suunnattua ohjattua liikuntaa: tasapainoa parantavia silmäliikeharjoituksia, joogapilatesta, taijita ja humppajumppaa. Huonolla säällä ohjattu liikunta on Ouluhallin liikuntasalissa.

”Haluamme kutsua kaikki oululaiset osaksi liikuntapalveluiden 100-vuotisjuhlaa ja me juhlimme liikkuen. Toivomme, että Iloinen liikuntapäivä saa hymyn kaikenikäisten oululaisten huulille”, kertoo ohjauspalveluiden päällikkö Eeva Tallqvist Oulun liikuntapalveluista.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää tapahtuman yhteistyössä seurojen, yhdistysten ja lähikuntien kanssa. Samaan aikaan järjestetään Oulun jäähallissa Special Hockey -turnaus, joka kerää soveltavan liikunnan pelaajia ympäri Suomea. Turnausta katsomaan on vapaa pääsy.