PikiTalk tänään livenä Oulun teatterilla ja striiminä netissä – aiheena vallankäytön eri puolet

Hyvän vastaanoton vuosi sitten saanut Pikitalk-keskustelusarja jatkuu tänään uusin jaksoin. Tapahtuma nähtävillä sekä livenä Pikisalissa Oulun teatterissa kello 16 alkaen sekä kello 17 livestriiminä verkossa, osoitteessa munoulu.fi

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Aloitusjakson aiheena on valta ja sen käyttö: Täällä määrään minä! Sopivatko suuret ikäluokat ja sannamarinit samaan pöytään?

Keskustelemassa ovat näytelmäkirjailija Juha Jokela, ohjaaja Sakari Hokkanen, pitkän uran politiikassa tehnyt Liisa Jaakonsaari ja Oulun kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Henna Määttä.

Oulun teatterin ja Oulun kaupungin järjestämissä myöhemmissä syksyn PikiTalkeissa puhutaan suurista ikäluokista, hyvästä keskustelukulttuurista, unelmien toteuttamisesta ja niistä luopumisesta, elämäntarkoituksesta sekä vanhemmuudesta.

Iltojen keskustelut rakentuvat Oulun teatterin produktioiden ympärille: Juha Jokelan Patriarkka, Lee Hallin Billy Elliot, Jukka Heinäsen, Alma Lehmuskallion ja työryhmän En päässyt Juliaksi ja Veikko Nuutisen Vanhempainilta.

PikiTalkeissa illan virittäjinä toimivat Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmi ja Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen.

“Teatteri on yhteiskunnallisen keskustelun väline. Sen ytimessä on yhdessä kokeminen ja merkityksen luominen. Tätä samaa tekee PikiTalk, jossa pohdimme näytelmien ajankohtaisia aiheita yhdessä yleisön kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen.

Pe 26.8. klo 16, Pikisali: Täällä määrään minä! Sopivatko suuret ikäluokat ja sannamarinit samaan pöytään? Suora lähetys verkko-osoitteessa munoulu.fi tai https://www.facebook.com/munoulukaupunkimedia/

PikiTalkit syksyllä 2022

  • Pe 30.9. klo 16, Pikisali, Pahasti sanottu! Miksi hyvät ihmiset perseilevät somessa?

Keskustelemassa toimittaja ja vaikuttavuustuottaja Emmi Nuorgam, Kulttuurirahaston erityisasiantuntija Veli-Markus Tapio ja toimittaja Sanna Ukkola. Illan aikana nähdään otteita Billy Elliot -musikaalista. Syyskuun PikiTalk on osa Ylen Hyvin sanottu -keskustelufestivaalia.

  • Pe 28.10. klo 16, Pikisali, Kill your darlings. Saako elämässä sen, mistä on valmis luopumaan?

Illan aikana nähdään otteita produktiosta En päässyt Juliaksi. Keskustelijat varmistuvat myöhemmin.

  • Pe 25.11. klo 16, Pikisali, Ketä kiinnostaa joku vanhemmuus! Lapsiperhepohdintoja 2020-luvulla.

Keskustelemassa Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen, oululainen taiteilija Lauri Ahtinen ja näyttelijä-ohjaaja Petteri Summanen. Illan aikana nähdään otteita produktiosta Vanhempainilta.

Huom! Ohjelmalisäykset mahdollisia.