Oulun puistopiknikit alkavat juhannuksen jälkeen – luvassa on yhteensä 16 tapahtumaa

Puistopiknik-ohjelman aloittaa 28. kesäkuuta ympäri kaupungin keskeisiä puistoja kiertävä Sykkelmania. Kuvituskuva: Sanna Krook

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Puistopiknikit alkavat 28. kesäkuuta ja jatkuvat aina 16. elokuuta asti. Tapahtumien esiintyjiä ja järjestäjiä ovat oululaiset taiteilijat ja harrastajat, ryhmät sekä yhdistykset. Esiintyjät ja järjestäjät on valittu huhtikuussa järjestetyn ohjelmahaun pohjalta. Ohjelmaehdotuksia saatiin lähes 80.

Tänä vuonna puistopiknikien tuotannosta vastaa tuore kulttuuriyhdistys Kelluva ry, joka pyörittää myös Kelluvan Lavan toimintaa.

”Kuten viime aikoina on saatu useista lähteistä kuulla, kaupunkien asukkaiden mielestä tapahtumat ovat tärkeimpiä keskustojen elävöittäjiä. Tätä työtä on hyvä jatkaa puistopiknikien sateenvarjon alla tänäkin kesänä ja mahdollistaa kaupunkilaisille sekä vapaan pääsyn tapahtumakokemuksia että myös esiintymisen paikkoja”, iloitsee Oulun kaupungin tapahtumapäällikkö Jarkko Halunen.

Puistopiknikejä järjestetään Hollilavan lisäksi Ainolan puiston kalaportailla, Dammisaaren rapumajalla, Äimäraution siirtolapuutarhalla, Oulunsalon kotiseutumuseolla ja Pikisaaren Kelluvalla Lavalla. Ohjelman aloittaa 28. kesäkuuta ympäri kaupungin keskeisiä puistoja kiertävä Sykkelmania.

Oulun puistopiknikit löytyvät sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista, joita seuraamalla saa viimeisimmät tiedot tapahtumista. Ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia. Tapahtumissa on säävaraus.

Ohjelmatiedot löytyvät sivulta www.ouka.fi/puistopiknikit.