Oulun Päivät täyttää 60 vuotta – ohjelmaa etsitään ensimmäistä kertaa avoimella haulla

Oulun päivät järjestetään tänä vuonna syyskuun alussa kolmipäiväisenä kaupunkitapahtumana. Kuva: arkisto

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Päivien ohjelmiston tuotantotapa on ollut aina yhteisöllinen. Vuonna 2022 Oulun Päivien ohjelmaan on ensimmäistä kertaa avoin haku. 

Oulun vanhin kulttuuritapahtuma toivoo ohjelmistoonsa niin perinteitä esiintuovaa kuin myös uutta kaupunkikulttuuria luovaa sisältöä. Festivaaliohjelma tarjoilee omaleimaisia, maksuttomia, oululaisia elämyksiä.

”Oulun Päivät on poikkeuksellinen kaupunkifestari, kun nyt kaikilla on mahdollisuus osallistua ohjelmantekijäksi. On hienoa nähdä, mitä kaikkea oululaiset keksivät. Eikun mietintämyssy päähän ja ideat lentämään”, sanoo viestintäjohtaja Mikko Salmi.

Hakuaika päättyy 10. huhtikuuta

Rahoitusta tai tukea hakevat ehdotukset Oulun Päivien ohjelmaksi tulee jättää 10. huhtikuuta mennessä. Ehdotusten tulee olla suomen- tai englanninkielisiä. Oulun kaupunkiorganisaation eri yksiköt eivät voi hakea tukea.

Valittuihin tapahtumajärjestäjiin ollaan yhteydessä huhtikuun 2022 loppuun mennessä. Oulun Päivät voi tukea valittuja tuotantoja esimerkiksi rahallisesti tai tiloja ja välineitä lainaamalla.

Oulun Päivien ohjelmaan voi ilmoittautua mukaan myös ilman tukea. Jos tapahtuma ei tarvitse tukea, sen voi ilmoittaa osaksi Oulun Päivien ohjelmaa suoraan Mun Oulun tapahtumakalenterin kautta. Kalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan Oulun Päivien ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin. 

Tarkemmat tiedot ohjelmahausta: Ohjelmahaku 2022 – Oulun Päivät – Oulun kaupunki (ouka.fi)

Lue myös