Oululaisessa kirjallisuuden vienninedistämistapahtumassa keskustellaan, kuinka perustetaan kirjallisuusagentuuri

Projektipäällikkö Kati Uusi-Rauva kertoo kirjailijoille, kuinka rakennetaan kestävä liiketoimintamalli. Kuva: Jussi Ratilainen.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tapahtumassa taideyliopistoon projektipäälliköksi siirtyvä Kati Uusi-Rauva käsittelee puheenvuorossaan sitä, kuinka rakennetaan kestävä liiketoimintamalli. Myös ruotsalainen Grand Agencyn toimitusjohtaja Lena Stjernström kertoo kokemuksistaan, millaista on perustaa kirjallisuusagentuuri.

Lisäksi asiantuntija Anna Ryynänen BusinessOulusta kertoo, millaisia palveluja BusinessOulu tarjoaa yritystä suunnitteleville.

Suoria kontakteja

Yksi tapahtuman erityispiirteistä on kahdenkeskiset tapaamiset, joille on varattu aikaa ohjelman jälkeen. Osallistujia kannustetaan sopimaan tapaamisia toistensa kanssa etukäteen, ja tapahtuma-alusta Brellan ominaisuuksien avulla osallistujat löytävät helposti itselleen sopivia yhteyksiä osallistujien joukosta.

Tapahtuma on avoin kaikille kirja-alan toimijoille ja sinne on vapaa pääsy. Koko ohjelma ja lisätietoa osoitteessa www.blackhole.fi. Oulun kirjailijaseura järjestää tapahtuman yhteistyössä BusinessOulun ja Pohjois-Suomen elokuvakomission kanssa.

Black Hole Summer event on osa Oulun kirjailijaseuran hanketta, jossa kehitetään pohjoispohjanmaalaisen kirjallisuuden vientiä edistävä kansainvälinen ammattilaisverkosto. Hankkeen päärahoittajat ovat Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä Oulun kaupunki.

Black Hole Summer event -kirjallisuustapahtuma tiistaina 7. kesäkuuta alkaen klo 13.