Oulu Sinfonia esiintyy ensimmäistä kertaa Liminganlahden luontokeskuksessa

Kamarimuusikot esiintyvät ensimmäistä kertaa Liminganlahden luontokeskuksessa. Esitykseen on vapaa pääsy. Kuva: Oulu Sinfonia

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Pasi Rytinki

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulu Sinfonian Kamarimuusikot järjestävät vuosittain useita kamarimusiikkikonsertteja, joihin on ilmainen pääsy. Tarkoituksena on viedä musiikkia uusiin paikkoihin ja uusille kuulijoille. Kamarimuusikot ovat esiintyneet aiemmin muun muassa Kierikkikeskuksessa ja Oulun kasvitieteellisessä puutarhassa.

Kamarimuusikot esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Liminganlahden luontokeskuksessa. Konsertti toteutetaan useassa eri tilassa, ja ohjelman aikana yleisö kulkee musiikkia seuraillen näyttelystä auditorioon, ja auditoriosta avaraan ravintolasaliin, jossa luontonäkymä avautuu katsojien ja kuulijoiden eteen.

Konsertissa soittavat Mikko Sorri (viulu), Heidi Ilmolahti (viulu), Johanna Leponiemi (alttoviulu), Greta Ernesaks (sello), Albert Stupak (huilu) sekä Paula Nurila (oboe).

Konserttimatkalla on mahdollista matkustaa valtavia etäisyyksiä kaukaisen puun luokse, laajentaa aikaa yhteydessä varren, veden, sammalen ja juurien kanssa, tutkia luonnollisen ja epäluonnollisen suhdetta, ja lopuksi saapua Italiaan ja kävellä italialaisessa puutarhassa.

”Tämä on jännittävä konsepti ja odotukset ovat korkealla − on hienoa saada meille luontokeskukselle uutta ja erilaista ohjelmaa”, kertoo asiakasneuvoja Tanja Jylänki Metsähallituksen Luontopalveluista.

Vihreän heijastuksia, kamarimuusikoiden kevätkauden päätöskonsertti 20.5. klo 15. Konsertin kesto on noin 1 tunti ja 20 minuuttia, ei väliaikaa.

 

 

Lue myös