Madonna-musikaali nähtäneen tänä vuonna myös Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan salissa

Madonnan roolissa nähdään brittiläinen Jodie Jane Jackson, jonka yhdennäköisyys esikuvaansa on huomattava. Kuva: Slamdunk Entertainment

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Brittiläistä alkuperää oleva, ammattitaidolla rakennettu Material Girl The Music of Madonna -musikaali perustuu popin kuningattareksi ja -ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja kiehtovaan elämäntarinaan.

Madonnan biisit, näyttävät tanssit ja tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään.

Material Girl The Music of Madonna sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer, Express Yourself ja Material Girl. Esityksen pääosassa nähdään Hullista kotoisin oleva brittinäyttelijä Jodie Jane Jackson.

”Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet – ja laulut puhuvat puolestaan,” sanoo Slamdunk Entertainmentin johtaja Duncan Heather

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama Material Girl The Music of Madonna -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa.

Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt tämä menestysmusikaali palaa Suomeen loka-marraskuussa 2022. Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä ja Turussa vierailevan esityksen lipunmyynti on käynnistynyt 12. marraskuuta.

Material Girl The Music Of Madonna Pe 28.10.2022 Oulun Musiikkikeskus, Madetojan sali. Tilaisuuden kesto noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan. 

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran Mun Oulussa 13.11.2021.