Kulttuuritarjottimeen kerätään parhaillaan kentän tapahtumatarjouksia hyvinvointipalveluihin

Kulttuuritarjottimeen kootaan parhaillaan tarjouksia, josta voidaan jatkossa valita kulttuuria hoitoyksiköihin. Kuva: Mostphotos

Julkaistu: Kirjoittaja: Henna Maria Saarenketo

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut pyytää alueen kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista tai muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle. Tarjousten perusteella kaupungin hyvinvointi- ja kulttuuripalvelujen yhteinen työryhmä kokoaa ohjelmatarjonnasta Kulttuuritarjottimen toukokuun loppuun mennessä.

Kulttuuritarjottimelta hoiva- ja hoitoyksiköt voivat valita heille sopivaa kulttuuritoimintaa ja hakea sen ostamiseen lahjoitusrahastoavustusta elokuussa.  

Kulttuuria hoiva- ja hoitokoteihin

Tarjottava kulttuuritoiminta voi olla esittävää taidetta, esimerkiksi tanssia, musiikkia, teatteria, sirkusta, sanataidetta, yhteisötaidetta, kuten työpajoja, soveltavaa ja kuntouttavaa taidetoiminta tai muuta taidetoimintaa, esimerkiksi opastusta kulttuurikohteessa tai luontotaidetta.

Kohderyhmänä ovat Oulun kaupungin alueella toimivien hoiva- ja hoitoyksiköiden asukkaat ja asiakkaat. Näitä yksiköitä ovat esimerkiksi ikäihmisten hoiva- ja palvelukodit sekä vammaisten, kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköt.

Oulun kaupunki myöntää lahjoitusrahastoavustusta hyvinvointipalvelujen asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaan toimintaan. Avustuksella kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt voivat ostaa kulttuuripalveluja asiakkailleen.  Avustuksesta päättää hyvinvointijohtaja. Kulttuuripalvelut ostetaan Kulttuuritarjottimelta.

Tarjoukset lähetetään 29.4.2022 mennessä kirjaamoon.

Lisätietoja hakuehdoista ja -lomakkeesta tästä linkistä.