Kolmipäiväinen Suomipop saapuu heinäkuussa jälleen Oulun Kuusisaareen

Tuleva festarikesä näyttää viriävän lupaavana Oulussakin. Kuva: Suomipop

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Suomipop Festivaali nostaa kotimaisen pop-musiikin kärkinimet festarilavalle 14.-16. heinäkuuta samaan aikaan Oulussa ja Jyväskylässä. Festivaalien päiväkohtainen ohjelma on julki ja lippujen ennakkokysynnästä odotetaan vilkasta ja aiempien vuosien tapaan myös VIP-liput myytäneen loppuun jo ennakkoon.

Festivaaleilla nähdään tuttuun tapaan suomalaisen pop-musiikin kärkinimiä. Sooloartisteista on luvassa Vesala, Ellinoora, Kaija Koo, Arttu Wiskari, Elastinen, Pyhimys, Behm, Mariska, Abreu, Anna Puu, Olavi Uusivirta, Erika Vikman, Evelina, Jannika B ja Viivi. Lavalle nousevat myös bändit Tehosekoitin, JVG, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Vesterinen Yhtyeineen, Neon 2. sekä J. Karjalainen yhtyeineen.

Suomipop Festivaalit täysimittaisena

Tulevan kesän Suomipop Festivaalien saama ennakkokiinnostus kertoo, että näitä festareita on odotettu. Viime kesänä festivaalit järjestettiin poikkeusjärjestelyin, mutta kesä 2022 järjestetään täysimittaisena.

”Kesä 2021 sai kävijöiltä erityistä suitsutusta. Erityisesti tunnelmaa ja turvallisuutta kehuttiin. Järjestelyt kesää 2022 varten ovat pitkällä, tästä tulee upea Suomipop-kesä”, toteavat Jyväskylän tuotantopäällikkö Anniina Havukainen ja Oulun tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Suomipop Festivaali Oulu:

Torstai 14.7.: Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Mariska, Vesterinen Yhtyeineen, Viivi

Perjantai 15.7.: JVG, Arttu Wiskari, Vesala, Pyhimys, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Olavi Uusivirta, Abreu, Neon2

Lauantai 16.7.: Tehosekoitin, Anna Puu, J. Karjalainen, Erika Vikman, Elastinen, Evelina, Jannika B.

Lisätietoja tästä linkistä