Kaikkien Kesäfestari käynnistelee jälleen Oulun festivaalikesää Kuusisaaressa – pääesiintyjänä Robin Packalen

Kaikkien kesäfestareilla Kuusisaaressa lavalle nousevat muun muassa Robin Packalen, Meijän Pojat sekä taikuri Elias Kvist 5. kesäkuuta.

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kesän iloisin ilmaistapahtuma Kaikkien Kesäfestari toteutetaan jälleen Oulun Kuusisaaressa keskiviikkona 5. kesäkuuta. Päihteetön koko perheen festari tarjoilee musiikillista ohjelmaa ja erilaisia esittely-, toiminta- ja ruokapisteitä yhdenvertaisuuteen ja esteettömyyteen panostaen.

Vuoden 2024 Kaikkien Kesäfestarin pääesiintyjänä nähdään Robin Packalen. Lisäksi festarikansaa viihdyttävät haukiputaalainen yhtye Meijän Pojat, oululainen taikuri Elias Kvist sekä oululainen bilebändi DiscoBeaver. Esiintyjien lisäksi tapahtuma-alueella on paljon toiminta- ja myyntipisteitä.

Kaikkien Kesäfestari on kaikille tarkoitettu voittoa tavoittelematon hyvän mielen ilmaistapahtuma, jossa panostetaan turvallisuuteen, esteettömyyteen ja erityisryhmien huomiointiin.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Oulun kaupungin nuorisopalvelut, Caritas Säätiö, Nuorten Ystävät ja Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry. Lisäksi mukana on yhteistyökumppaneita ja sponsoreita.

Moninkertaisia platinalevyjä

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on yksi pohjoismaisen musiikkikentän menestyneimmistä artisteista. Poptähti on julkaissut urallaan viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänet on huomioitu urallaan useilla alan tunnustuksilla: Packalen on voittanut neljä Emma-palkintoa sekä yhden MTV EMA -palkinnon.

Vuonna 2019 lanseerattu Robinin kansainvälinen ura on herättänyt huomiota myös globaalisti. Hänen englanninkielistä tuotantoaan on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa, ja yhteensä artistin musiikilla on hengästyttävät yli 480 miljoonaa striimiä.

Turkulaispoppari on lisäksi yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa yli miljoonalla seuraajallaan eri somekanavissa. Tänä vuonna artisti on julkaissut jälleen suomalaista musiikkia sekä vieraillut tutustumassa Korea-poppiin. Kesäkuussa hän myös aloittaa Aasian-kiertueensa, suomalaisten festivaalikeikkojen sisäksi.