Hoitajille kiitos – Pro Piknik ja Oulun Lippo haastavat yritykset mukaan tekemään hyvää

Kiitos että -konsertin pääesiintyjänä nähdään muun muassa You’re Beautiful -hitistään tunnettu, yli 23 miljoonaa albumia myynyt brittitähti James Blunt. Kuva: Atlantic Records

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Jokaista 10 ostettua lippua kohden Piknik ja Oulun Lippo lahjoittavat 4 lippua OYS:n hoitohenkilökunnalle kiitokseksi jaksamisesta koronapandemian aikana.

Tavoitteena on saada myytyä tapahtumiin 2500 yrityslippua, jolloin OYS:n hoitohenkilökunnalle voitaisiin lahjoittaa yhteensä 1000 lippua. Lisäksi osa hyväntekeväisyyskonsertin tuotosta jaetaan alkuperäisen idean mukaisesti.

Tueksi ja kiitokseksi

Hyväntekeväisyyskonsertin idea on lähtöisin oululaisen Jalasvaaran perheen halusta tehdä jotain hyvää heidän Alvari-poikansa OYS:n lasten teho-osastolta 64, sekä lasten veri- ja syöpäosastolta 51 saamansa avun ja tuen vastineeksi ja kiitokseksi. Osa konsertin tuotoista jaetaan näiden osastojen kesken.

Alkuperäinen idea on laajentunut koronapandemian myötä koskemaan myös OYS:n muuta sairaanhoitohenkilökuntaa, jotka ovat taistelleet eturintamassa koronan selättämiseksi.

Kiitos että -konsertin pääesiintyjänä nähdään muun muassa You’re Beautiful -hitistään tunnettu, yli 23 miljoonaa albumia urallaan myynyt brittitähti James Blunt.

Keikka järjestetään Ouluhallissa

Blunt julkaisi syksyllä 2019 Once Upon A Mind -nimisen albumin, sekä mittavan Euroopan kiertueen, jonka osana Blunt nähdään myös Suomessa. Sittemmin kiertue, ja Oulun konsertti sen mukana, on jouduttu siirtämään koronan vuoksi.

Kesällä 2021 julkaistiin kiertueen uudet konserttipäivät, sekä The Stars Beneath My Feet -nimeä kantava kokoelma-albumi, joka koostuu Bluntin menestyksekkään 17-vuotisen uran suurimmista hiteistä.

Myös konsertin paikkaa on jouduttu vaihtamaan Club Teatrian vuokrasopimuksen päättymisen johdosta. Kiitos että -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään Ouluhallissa lauantaina 4. kesäkuuta, jonka lisäksi James Blunt esiintyy Suomessa myös Vantaalla sunnuntaina 5. kesäkuuta.