Höyhtyän kolmas OstariFestari tulee jälleen – tällä kertaa juhlitaan kaksi päivää

OstariFestarilla on aikaisempina vuosina riittänyt tunnelmaa, ja samaan pyritään tänäkin vuonna. Kuva: OstariFestari

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tapahtuma järjestetään Oulun ensimmäisen, vuonna 1964 rakennetun, Höyhtyän ostoskeskuksen nurmialueella ja katosten alla. Alueen yrittäjät ovat mukana tapahtumassa ja alueen sisällä olevat Göreme, Bar Lumo ja Kooma pitävät ovensa auki normaalisti. Festari juhlitaan nyt kolmatta kertaa.

Ohjelma koostuu monipuolisesta musiikkitarjonnasta ja osallistavasta ohjelmasta kuten Koomadisco ja Huutokatrilli. Lisäksi tarjonnasta löytyy muun muassa taidenäyttely, kikkelijazzklubi ja jamit, festarikampauksia, kukkaseppeleen tekoa ja tietysti paikallisten käsityöläisten ja yrittäjien tuotteita.

Ostarihelmiä luvassa

Tämän kesän ohjelmassa riittää muitakin erikoisuuksia. Morley julkaisi uutta musiikkia ja tekee paluun ainoastaan OstariFestarilla kymmenen vuoden tauon jälkeen. Suomenkielisen soulin uusi tähti Michael Bleu soittaa ensimmäisen Oulun keikkansa.

Ska All Stars Big Band w/ Blaster Master & Valkyrians taas on OstariFestaria varten kasattu suomalaisen skan superkokoonpano puhaltimilla höystettynä. Mactopias esiintyy ensimmäistä kertaa Supermäck yhtyeensä kanssa ja Uusi Rakkaus soittaa kesän ainoan Oulun keikkansa.

Lavalle astelee edellä mainittujen lisäksi Tiisu, Risto, Pekko Käppi & K:H:H:L, Josén Pimeä Puoli, Uusi Rakkaus, Oiva Väre ja Väisänen.

OstariFestarin järjestää Höyhtyän kulttuuriyhdistys ry, jonka tarkoitus on laajentaa kulttuurista tapahtumakenttää lähiöihin ja uudenlaisiin urbaaneihin ympäristöihin. Höyhtyän ostoskeskuksen arvon vaaliminen on yhdistyksen jäsenten sydäntä lähellä.

Koko ohjelma, liput ja info löytyvät osoitteesta ostarifestari.com.

Ennakkoliput tapahtumaan saatavilla pe 26.8. klo 15.00 saakka tai niin kauan kuin niitä riittää.