Et ole käynyt koskaan teatterissa? Oulun teatteri etsii uusia jäseniä Näyttämöraatiin

Edellisessä raadissa istuivat ylhäältä vasemmalle Satu Saarinen, Teija Ruokamo, Kasim Cevirel, Antti Leikas, Jessi Jokelainen, Jenna Sundell ja Ville Koivuniemi. Kuva: Oulun teatteri

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun teatterissa uskotaan, että monia kiinnostaa, miltä teatterikokemukset tuntuvat, jos kynnys tulla teatteriin on ollut liian korkea. Tähän haasteeseen vastaamaan on perustettu Näyttömöraati.

Näyttämöraati on Oulun teatterin kokoama riippumaton joukko oululaisia, jotka pääsevät katsomaan Oulun teatterin ensi-illat seuralaisen kanssa. Käynnin jälkeen raatilaiset kertovat kokemastaan valitsemassaan kanavassa, kuten Facebook, Instagram, TikTok, teatterin blogi, Twitter tai jokin muu.

”Näyttämöraadin tavoitteena on lisätä puhetta taiteesta ja teatterista sekä madaltaa kynnystä teatterissa käymiseen. Teatteri ei oleta raatilaisten suhtautuvan myönteisesti esityksiin, vaan aidosti pohtivan näytelmien sisältöjä ja omia kokemuksiaan”, sanoo teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen.

Lähetä kuvaus itsestäsi ja miksi haluat mukaan Näyttämöraatiin osoitteeseen minna.koivunen@oulunteatteri.fi ja kirjoita otsikkokenttään Näyttämöraati. Hae 4.10. klo 16 mennessä.