Avustuksia hyvinvointipalvelujen asiakkaiden hyvinvointiin haettavissa parhaillaan

Lahjoitusrahastoavustusta myönnetään kaupungin omille sekä ostopalveluna tuotetuille sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköille. Myös yhdistykset voivat hakea avustusta. Kuva: arkisto

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Lahjoitusrahastoavustusta myönnetään kaupungin omille sekä ostopalveluna tuotetuille sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköille. Avustus myönnetään hyvinvointipalvelujen asiakkaiden ja potilaiden virkistystoimintaan.

Avustuksia voidaan myöntää myös yhteisölle sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta hyvinvointilautakunnan myöntämistä järjestöavustuksista.

Jos yksikkö hakee asiakkailleen avustusta kulttuuritapahtumaan, se pitää valita H. Marti -rahastosta myönnetään kerta-avustuksia ikäihmisten palveluyksiköiden asukkaiden virkistykseen. Testamentin antajan tahdon mukaan avustukset kohdistetaan Haukiputaan suuralueelle eli Haukiputaan ja Kellon alueille.

Rahastoavustuksia voi hakea kahdesti vuodessa, 28.2. ja 31.8. mennessä. Rahastojen hakuohjeet löytyvät nettisivuilta ouka.fi/lahjoitusrahasto.

Lisätietoja Kulttuuritarjottimesta tästä linkistä.