Oulun Energia järjestää Emme kiusaa -liikuntapäivän yhteistyössä AC Oulun ja Kärppien kanssa

Lasten ja nuorten hyvinvointi on erittäin tärkeää niin kärppäläisille kuin AC Oulullekin. Joukkueet haluavat olla tukemassa hyvää asiaa. Kuva: AC Oulu

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Liikuntatempauksessa järjestetään jääkiekkopäivä Raksilan harjoitushallissa ja jalkapallopäivä Heinäpään jalkapallohallissa. Osallistujat valitsevat ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan tapahtumaan he osallistuvat. Ilmoittautuminen on auki 3. kesäkuuta asti osoitteessa oulunenergia.fi/emmekiusaa.

Kuhunkin tapahtumaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta – tapahtuma on maksuton.

”Oulun Energialle vastaavanlaisen liikuntapäivän järjestäminen yhteistyössä paikallisten ammattiseurojen kanssa on ensimmäinen laatuaan. Päivän tavoitteena on mahdollistaa tasavertaisesti kaikille nuorille jääkiekkoon ja jalkapalloon tutustuminen ammattipelaajien opastuksella kiusaamisvapaassa ympäristössä”, kertoo Oulun Energian markkinointipäällikkö Linda Webster.

Kiusaamisen ehkäisy tärkeää

Pelaajille on mahdollisuus lähettää ennakkokysymyksiä Emme kiusaa -teemaan liittyen. Kysymyksiin tullaan vastaamaan Kärppien sekä AC Oulun somekanavilla ennen tapahtumaa. Liikuntapäivän aikana on myös mahdollista haastatella pelaajia, joten kysymyksiä voi miettiä valmiiksi myös tapahtumapäivälle.

Jalkapallotapahtumassa on paikalla AC Oulun eri joukkueiden pelaajia ohjaajina sekä päivän päätteeksi edustusjoukkueen pelaajia näyttämässä kuumimmat kikat ja jakamassa nimikirjoitukset sekä matsiliput kaikille osallistujille.

”Lasten ja nuorten hyvinvointi on erittäin tärkeä asia ja haluamme olla mukana tukemassa tätä tavoitetta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Oma Emme Kiusaa -kampanjamme on meille itselle todella tärkeä yhteiskuntavastuullinen teko, joten kiusaamisvastainen teema sopii tähän liikuntapäivään täydellisesti. Me AC Oulussa olemme erittäin kiitollisia hyvästä yhteistyöstä Oulun Energian ja Oulun Kärppien kanssa – päivästä tulee taatusti ikimuistoinen”, iloitsee AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

Kärpistä myös edustusjoukkue

Jääkiekkotapahtumassa nähdään Kärppien pelaajia aina U20-joukkueesta edustusjoukkueeseen. Mukana aktiviteettipisteillä on myös välinevalmistaja CCM.

”Mukava lähteä toteuttamaan yhteistyössä Oulun Energian ja AC Oulun kanssa koululaisille tällaista matalan kynnyksen liikuntatapahtumaa. Erilaisten aktiviteettien lisäksi lapsilla on mahdollisuus tavata Raksilassa huippupelaajia sekä U20-joukkueen nuoria tulevaisuuden lupauksia. Tärkeä tapahtuma, jossa kannustetaan liikkumaan sekä toimimaan yhdessä”, summaa Oulun Kärpät Oy:n yhteyspäällikkö Ilkka Mikkola.