Opiskelijoiden pop-up kahvila Café Europe avaa ovensa Hilikussa Eurooppa-päivänä

Hilikun Eurooppa-kahvila on avoinna kolmen päivän ajan 7.-9. toukokuuta. Kuva: OSAO

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Eurooppa-päivä on tänä vuonna helatorstaina 9. toukokuuta. Oulussa päivää vietetään OSAO:n opetusravintola Hilikussa, jossa avautuu opiskelijoiden pyörittämä pop-up kahvila Café Europe kolmen päivän ajaksi.

Eurooppa-päivää vietetään toukokuun 9. päivänä. Oulussa Eurooppa-päivän kunniaksi avautuu Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopisteen ja OSAO:n opetusravintola Hilikun yhteistyönä pop-up kahvila Café Europe.

Kahvila on avoinna kolmen päivän ajan 7.–9. toukokuuta, ja sen toiminnasta vastaavat opetusravintola Hilikun opiskelijat. Kahvilan tarjoilut ovat heidän valmistamiaan ja opiskelijat hoitavat myös sen käytännön järjestelyitä.

Opiskelijoiden työnäytös juhlistaa Eurooppaa ja Suomea sen osana. Tämä näkyy pop-up kahvilan tarjonnassa: listalta löytyy ranskalaisia ja keskieurooppalaisia herkkuja mutta myös suomalaisia korvapuusteja. Kansainvälistä tunnelmaa luo myös kahvilaherkkujen tarjoilu suoraan pöytiin.

Café Europessa on myös ohjelmaa. Musiikkiduo Oona-Karita ja Eemeli esiintyvät tunnin välein keskiviikkona ja torstaina. Tiistaina musiikkia on luvassa koko iltapäivän ajaksi.

Lisäksi pohjoispohjalaisilla eurovaaliehdokkailla on mahdollisuus käydä esittäytymässä kahvilayleisölle open mic -tilaisuudessa keskiviikkona 8. toukokuuta kello 15–16. Ohjelman järjestämisestä vastaa Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopiste.

Kahvilan aukioloajat: ti 7.5. klo 15-18 (19), ke 8.5. 12-17 (18), to 9.5. 12-17 (18), Osoite: Opetusravintola Hilikku, Kasarmintie 8H, Oulu