Nuori Kulttuuri On Air -vuosi huipentuu Oulussa äitienpäivän aattona Kasarmiklubilla

Hieno Kasarmiklubi Intiössä isännöi tulevana lauantaina Nuori Kulttuuri On Air -tapahtumaa. Luvassa on muun muassa non-stop -työpajoja. Kuva: Kasarmiklubi

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Nuori Kulttuuri On Air järjestetään Kasarmiklubilla Intiössä. Tapahtumassa on luvassa erilaisia kaikille avoimia non-stop-työpajoja. Työpajoissa voi muun muassa testata omia graffititaitoja, luoda oman sarjakuvan tai kokeilla, kuinka onnistuvat seitsemän virkkeen kauhunovellit.

Oulussa nähdään myös hienoja videohaussa mukana olleita nuorten esityksiä. Tarinoista nautitaan niin tanssin kuin musiikinkin välityksellä. Illan kruunaa Nuori Kulttuuri On Air Live, jota voi seurata myös Kasarmiklubilla.

Suora lähetys Tampereelta

Tämän vuoden satelliitit löytyvät Oulun lisäksi pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Mikkelistä ja Rovaniemeltä.

Helsingin Suvilahden tapahtumaa ovat olleet tekemässä myös espoolaiset ja vantaalaiset, joten siksi satelliitin nimi on kokonaisuudessaan pääkaupunkiseutu. Jokaisella paikkakunnalla on ollut mahdollisuus tehdä omannäköisensä tapahtuma ja tuoda esiin oman alueensa piirteitä sekä toimintatapoja.

Tapahtumapäivän huipentaa Nuori Kulttuuri On Air Live. Suora lähetys Tampere-talosta alkaa Nuorisoseurojen Vimeo-kanavalla klo 19. Lähetyksessä juhlitaan nuorten taideharrastusta ja kulttuurista nuorisotyötä. Lähetyksen rungon rakentavat nuorten esitykset, sekä palkitsemiset.

Palkintoja luvassa

Tapahtumissa juhlitaan kulttuurista nuorisotyötä nuorten itsensä tekemän taiteen siivittämänä sekä lukuisin työpajoin. Satelliiteissa esiintyy myös osa aiemmin tänä vuonna videohakuun osallistuneista teoksista. Teokset ovat nähtävillä Nuori Kulttuuri Digistagella. Digistagen tarjontaan voi tutustua osoitteessa digistage.nuorikulttuuri.fi.

Lähetyksessä jaetaan kulttuurisen nuorisotyön tunnustuspalkinto, Vuoden kulttuurisen nuorisotyön teko sekä Digistagen suosituin esitys, jonka yleisö on äänestänyt aiemmin keväällä. Nuori Kulttuuri -toimintaa järjestää Suomen Nuorisoseurat ry.

Oulun Nuori Kulttuuri On Air järjestetään Kasarmiklubilla Intiössä, Upseerinkatu 8, lauantaina 7. toukokuuta. klo 16–21.30.

Lisätietoja tapahtumasta: www.nuorikulttuuri.fi/onair