Kulttuurifestivaali Pohjankartanossa – Oulu-opisto ja Taidekoulu Upia kutsuvat värikkäiden esitysten ja monipuolisten työpajojen pariin

Pohjankartanon koulu herää keväiseen menoon Opisto kukkii -tapahtumassa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Kuva: Esa Eirola

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun Pohjankartano avaa ovensa kulttuurifestivaalin merkeissä Oulu-opiston ja Taidekoulu Upian yhteisen tapahtuman merkeissä. Opisto kukkii – kukisto oppii -tapatuma 19.–21. huhtikuuta tarjoaa runsaan valikoiman värikkäitä esityksiä ja monipuolisia työpajoja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille taiteen ystäville.

Osana festivaalin ohjelmaa voi kokea musiikin, teatterin ja tanssin lumon, osallistua improvisaatiopläjäyksiin, tutustua kirjansidonnan saloihin, sukeltaa sarjakuvapiirtämisen maailmaan sekä kokeilla käsillä tekemistä tilkkutöiden parissa – ja paljon muuta.

Ehdottomasti yksi tapahtuman kohokohta on Säihkyvä matkaNada Nabhanin 30-vuotisen taiteilijauran maksullinen juhlanäytös. Nada Nabhanin ura itämaisen tanssin opettajana on ansainnut paikkansa Oulun alueen taiteenystävien sydämissä, ja näytös tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden juhlistaa hänen saavutuksiaan.

Oulu-opiston tapahtuma on suunniteltu tuomaan iloa ja inspiraatiota kaikille osallistujille. Haluamme tarjota mahdollisuuden kokea kulttuurin monimuotoisuus ja antaa jokaiselle tilaisuuden ilmaista itseään taiteen kautta. Opisto kukkii – kukisto oppii -tapahtuma Pohjankartanossa on avoin kaikille, jotka haluavat kokea kulttuurin iloa ja luovuuden voimaa.

Opisto kukkii -ohjelma löytyy tästä linkistä.

Oulu-opiston ja Taidekoulu Upian Opisto kukkii – kukisto oppii, 19.–21. huhtikuuta, Pohjankartano, Leevi Madetojan Katu 1.