Koko perheen maksuton Oulun Ilon päivä vietetään Ouluhallissa

Maksuton Ilon päivä -tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 22. marraskuuta kello 15–19. Kuva: Sami Hänninen

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kansainvälinen Lapsen oikeuksien päivä 20. marraskuuta käynnistää Lapsen oikeuksien viikon. Oulussa lapsen oikeuksia juhlistetaan Oulun Ilon päivä -tapahtumassa. Maksuton tapahtuma järjestetään Ouluhallissa 22. marraskuuta kello 15–19.

Kaikenikäisille sopiva tapahtuma nostaa esiin lapsen oikeuksia iloisten, toiminnallisten ja lapsiystävällisten toimintapisteiden muodossa. Luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä ja mielenkiintoista ohjelmaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin, seurakuntayhtymän ja useiden eri järjestöjen kanssa.

Lapsen oikeuksien viikon teemana on lapsen oikeus hyvinvointiin. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan terveys koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Osallisuuden kokemus on merkittävä hyvinvoinnin tekijä: joukkoon kuuluminen ja mahdollisuus vaikuttaa omaan elämään ja ympäristöön vahvistavat lasten ja nuorten hyvinvointia. Oulu pyrkii Unicefin lapsiystävällisenä kuntana pitkäjänteisesti edistämään lapsen oikeuksien toteutumista.

Oulun Ilon päivän ohjelman näet tästä linkistä.

Lapsen oikeuksien viikolla Oulussa tapahtuu monenlaista muutakin. Lue lisää: ouka.fi/lapsiystavallinen-kunta