Katso Oulun Lasten Uutisten lähetys tästä jutusta!

Koulutus

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupunki on valmistanut jälleen lasten omat uutiset, jossa lapset itse kertovat muille lapsille heistä kiinnostavista asioista. Lähetyksen näet tästä linkistä tai suoraan Oulun kaupungin Youtube-kanavalta.

Oulun Lasten uutisten toinen lähetys julkaistaan lasten oikeuksien päivänä 20. marraskuuta kello 9.00. Lähetys on nähtävillä Mun Oulun sivulla sekä Oulun kaupungin YouTube-kanavalla. Lähetyksen voi katsoa joko heti julkaisupäivänä, mutta se on katsottavissa myös myöhemmin. Lähetyksen juontavat uudet ankkurit: Elena, Onni, Minttu ja Seku.

Tekijät toivovat erityisesti, että kaupungin alakoulujen oppilaat katsoisivat lähetyksen opettajansa kanssa. Oulun Lasten uutiset on suunnattukin erityisesti alakouluikäisille – toki uutisia voivat katsoa myös päiväkotilaiset.

Tänä syksynä lasten uutisissa kerrotaan muun muassa lasten oikeuksista, kouluruokailusta ja Rajakylän koulun tekemästä projektista, jossa he ilahduttivat hoivakodin asukkaita. Lisäksi on tietysti tiedossa urheiluasiaa sekä itse joulupukin haastattelu.