Tonnilla hyvää mieltä – uusi ideakilpailu oululaisille on käynnistynyt

Keksi idea, toteuta ja tienaa tonni. Siinäpä lyhykäisyydessään uuden ideakilpailun säännöt ja raati valitsee voittajat. Kuva: Mostphotos

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Tonnin idea on Oulun kaupungin ja Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin järjestämä ideakilpailu. Kilpailun tavoitteena on hakea ideoita, joilla Oulusta tehdään kaupunkilaisille entistäkin parempi paikka. Ideointiin voivat osallistua kaikki oululaiset, yksin tai ryhmässä. Kilpailuraati valitsee kolme voittavaa ideaa eli jaossa on 3000 euroa kolmelle eri taholle.

Hakemuksessa tulee olla seuraavat asiat: Idea ja sen tavoite, idean tuoma arvo Oulun asukkaille, kuinka idea toteutetaan 1000 euron puitteissa, idean skaalautuvuus myös Oulun ulkopuolelle, tehdään idea yksin vai ryhmässä muiden kanssa sekä tekijän yhteystiedot.

Voittavien ideoiden valintakriteereihin kuuluvat muun muassa Oulun asukkaille luotava arvo ja toteuttamiskelpoisuus 1000 euron budjetin rajoissa. Kilpailuraati koostuu Oulun kaupungin ja Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin edustajista. Voittaneet kolme ideaa tulee toteuttaa vuoden 2021 loppuun mennessä. Idean ehdottaja sitoutuu ideansa toteuttamiseen. 

Kunkin voittaneen idean keksijä saa käyttöönsä 1000 euroa ideansa toteuttamiseen. Ideoita voi lähettää 13. syyskuuta ja 18. lokakuuta välisenä aikana pdf- tai word-muodossa osoitteeseen tonninideaoulu@jci.fi. 

Lue myös