Oulu10-palvelupiste täyttää 15 vuotta ja kutsuu kuntalaiset kakkukahville

Oulu10-palvelupiste sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, Torikatu 10:ssä. Kuva: Sanna Krook

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Mun Oulu

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulu10-palvelut Torikatu 10:ssä täyttää 15 vuotta tiistaina 9. tammikuuta ja juhlapäivän kunniaksi siellä tarjotaan kakkukahvit 300 ensimmäiselle kävijälle. Lisäksi talossa on esillä kuvakollaasi talon historiasta ja musiikkiesitys.

Oulu10-virastotalo ja Oulu10-asiointipiste avattiin joulukuun alussa vuonna 2008 ja tupaantuliaisia juhlittiin tammikuussa 2009. Palvelupisteen tarkoitus on jakaa tietoa ja neuvontaa kaikista kaupungin palveluista. Siellä opastetaan sähköisten palveluiden käytössä ja lomakkeiden täyttämisessä, lisäksi käytössä ovat Oulun kaupungin verkkosivuilla virtuaalinen asiakaspalvelija OuluBot, laajentunut puhelinpalvelu, sähköpostineuvonta sekä sosiaalisen median kanavat.

Oulu10:ssä on käytössä myös salamatulkkauspalvelu eri kielillä.

Asiakaspalvelun lisäksi muuta toimintaa

Vuonna 2023 Oulu10:ssä asioi kuukausittain noin 4 200 asiakasta, puheluita tuli noin 2 800 ja yhteydenottoja OuluBotille keskimäärin 2 200.  Lisäksi asiointi digitaalisissa kanavissa on lisääntynyt.

Oulu10:ssä Torikadulla toimivat asiakaspalvelun lisäksi varhaiskasvatuksen palveluohjaus ja asiakasmaksuyksikkö, Oulun kaupungin viestintä-, tapahtuma- ja markkinointiyksikkö, monikulttuurikeskus Villa Victor ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten palveluohjaus Aino-neuvonta. Oulu10-talossa työskentelee lisäksi konsernihallinnon ja sivistys- ja kulttuuripalveluiden hallinnon henkilöstöä.

Koko Oulun alueella palvelee yhteensä kuusi Oulu10:n asiakaspalvelupistettä.

Oulu10:n merkkipäivätilaisuus järjestetään Torikatu 10:ssä 9.1. ja ohjelmaa luvassa klo 12–15.