Oulu10 palvelee väliaikaisesti nyt Oulun keskustassa Sepänkadulla

Kaupungin palvelupiste Oulu10 on siirtynyt väliaikaisiin tiloihin Sepänkadulle, Kelan tiloihin. Virastotalo on avoinna arkipäivisin klo 12–16. Kuva: Katriina Salmela

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Syynä muuttoon Kelan taloon on Saaristonkadun sisäilmaongelmat. Oulu10-palvelut siirtyvät takaisin vakituiseen osoitteeseen Torikatu 10 A remontin valmistuttua syyskuun lopulla. Palvelupisteen ovet ovat avoinna Kelan aukioloaikojen mukaisesti arkipäivisin klo 12–16.

Sepänkadun väliaikaistiloissa voi maksaa kortilla, mutta ei käteisellä. Käteisellä maksamista varten voi varata ajan keskustan alueella puhelimitse numerosta 08 558 55800, jolloin käteismaksupalvelu järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Käteisellä voi maksaa kaikissa muissa Oulu10:n palvelupisteissä tarpeen mukaan. Oulu10 palvelee myös Oulunsalossa, Kiimingissä, Haukiputaalla, Ylikiimingissä ja Yli-Iissä.

Aino-neuvontaa puhelimitse

Ikäihmisten Aino-neuvonnan asiakaspalvelupiste on toistaiseksi kiinni. Neuvonta palvelee arkisin puhelimitse numerossa 044 703 4973 klo 9–15. Sähköposti Aino-neuvontaan on aino@ouka.fi.

Oulu10 tarjoaa neuvontaa ja ohjausta Oulun kaupungin palveluihin myös sähköisissä kanavissa. Palveluasiantuntijat tavoittaa sähköpostin ja puhelimen lisäksi somessa. Viesteihin vastataan Oulun kaupungin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa sekä WhatsAppissa, numerossa 0400 111 001.

Lisäksi virtuaalinen avustaja OuluBot palvelee kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina osoitteessa www.ouka.fi.

Palveluiden yhteystiedot ovat verkkosivuilla www.ouka.fi/asiointi.