Oma ääni kuuluviin kaupungin avoimissa keskustelutilaisuuksissa

Oulun kaupungin toimialat järjestävät aktiivisesti erilaisia keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään niin paikan päällä, etänä kuin hybridimallinakin. Kuva on vuodelta 2019. Kuva: Sanna Krook

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Kaupungin tilaisuudet ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia, ja niistä tiedotetaan mahdollisimman laajasti kaupungin eri kanavissa, kuten verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Toisinaan tapahtumia myös kohdennetaan esimerkiksi tietyn asuinalueen asukkaille. Järjestäjät päättävät tapauskohtaisesti, pidetäänkö tilaisuudet paikan päällä, etäyhteyden kautta vai hybridimallina.

”Katsotaan aina, kuinka laajaa yleisöä tapahtuma voisi kiinnostaa. Haluamme myös pyrkiä siihen, että tilaisuudet olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa”, kertoo Oulun kaupungin vuorovaikutussuunnittelija Mervi Uusimäki yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista.

Keskustelutilaisuuksien lisäksi kaupunki järjestää myös työpajaluonteisia tilaisuuksia, joten osallistumisen tapoja on monia. Tietoa kaupungin tulevista tiedotus- ja keskustelutilaisuuksista löytyy kaupungin nettisivuilta: ouka.fi/ajankohtaista.