Mun Oulu kesätauolle ja palaa elokuussa – sivullamme kirjattiin vuoden aikana peräti 1,8 miljoonaa käyntiä

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Oulun kaupungin viestintäosasto perusti Mun Oulu -verkkolehden ystävänpäivänä helmikuussa 2020. Lähtöajatuksena oli palvella kaupunkilaisia viestinnällisesti entistä paremmin. Tavoitteena oli tehdä uutisia ja juttuja lämpimällä sydämellä Oulusta. Näin tehdään edelleen ja se on otettu myös lämpimästi vastaan.

Kuluneen 12 kuukauden tilastot kertovat, että sivulla on ollut käyntejä peräti 1,8 miljoonaa kertaa. Sivulla tuntuu myös olevan vakiokäyttäjänsä, sillä käyttäjien kokonaismäärä on 554 000 eri lukijaa. Sama lukija siis palaa uudelleenkin.

Luvut kertovat, että Mun Oulun hyville uutisille on edelleen kasvavaa tilausta, ne myös kaikuvat kauemmaksikin. Oulun ulkopuolisillekin vahvistuu mielikuva mukavasta kaupungista. Sitähän Oulu onkin. Oululaiset itse ovat tutkitusti kriittisimpiä kotikaupunkiaan kohtaan, mutta eivät siltikään mielellään muuttaisi täältä pois.

Näillä eväin, Mun Oulu palaa mielellään elokuussa tekemään lisää uutisia lämpimällä sydämellä – kaikille oululaisille ja oulunmielisille.

Mun Oulu toivottavaa kaikille lepoa ja rauhaa, sekä älylaitteetonta kesää!

Mun Oulun toimitus