Mun Oulu kaupunkimedia täyttää ystävänpäivänä kaksi vuotta

Salla Lamminpään Mun Oulun on Tuira ja lämmin talviuinti, mikä on Sun Oulu? Kuva: Laboratorio Uleåborg.

Kaupunki

Julkaistu: Kirjoittaja: Minna Mäki-Heikkilä

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Juhlan kunniaksi haluamme nostaa uudelleen esille viime vuoden syntymäpäiväkampanjan yhteydessä tehtyjä videoita, joissa oululaiset eri puolilta kaupunkia ja eri elämänalueilta kertovat, mikä on juuri heidän Oulunsa.

Oulu on laaja ja monipuolinen kaupunki, jossa riittää elämää, nähtävää ja koettavaa poroista ja luontokohteista kauppahallin tarjontaan, Pikisaaren kulttuuririentoihin, monenlaiseen urheiluun sekä yliopiston vireään tiedeyhteisöön.

Kuluneen vuoden aikana Mun Oulun tarjontaan on lisätty myös My Oulu -osioon koottuja englanninkielisiä juttuja. Näin sisällöistä pääsevät nauttimaan myös alueellamme asuvat lähes 10 000 vieraskielistä oululaista.

Juttujen ja syntymäpäivävideoiden lisäksi kannattaa katsastaa myös Mun Oulun tapahtumakalenteri, josta löytyvät kootusti Oulun seudun tapahtumat ja menot.

Mun Oulu toivottaa kaikille lukijoilleen myös hyvää Ystävänpäivää. Juhlitaan sitä ystävien ja rakkaidemme kanssa nauttien luonnosta, liikunnasta, kulttuurista ja kaikesta hienosta, mitä Oulu voi tarjota!